Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Γ. Λαγού στην Βουλή: Καμμένος - τρομοκράτες - φυλακές Αυλώνα! ΒΙΝΤΕΟ

Το κύκλωμα που δρα στις φυλακές Αυλώνα και προστατεύει τους αριστερούς τρομοκράτες αποκάλυψε από βήματος Βουλής ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός.

Ο βουλευτής - μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής - κάλεσε τους αρμόδιους φορείς να σπάσουν το εν λόγω "απόστημα", από την στιγμή που υπάρχει κύκλωμα που παρέχει διευκολύνσεις σε ανήλικους και μη τρομοκράτες των "Πυρήνων της φωτιάς".

Αναφέρθηκε στην περίπτωση του διευθυντή Π. Δαμιανού, ο οποίος είναι 17 χρόνια στην ίδια θέση, απολαμβάνει της προστασίας του Σύριζα (ακόμα και του Προέδρου της Βουλής, Βούτση) και έχει δημιουργήσει ένα ιδιόμορφο καθεστώς εξυπηρετήσεων για τους τρομοκράτες.

Δείτε το βίντεο...




Τα ΜΜΕ του Σύριζα, αλλά και το ίδιο το κόμμα, κάλεσε τους φορείς να μην απαντήσουν στην εν λόγω ερώτηση. Ο λόγος είναι προφανής: Θα εκτεθούν!

Ο Γ. Λαγός αποκάλυψε επίσης τον ρόλο του συριζαίου, Πάνου Λάμπρου και τις επαφές του με τους τρομοκράτες που δεν διαψεύστηκαν ποτέ.

Τέλος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προχώρησε σε καίρια ερωτήματα και συγκλονιστικές αποκαλύψεις αναφορικά με τις παράνομες μεθοδεύσεις που λαμβάνουν χώρα στις φυλακές Αυλώνα.
Αποκάλυψε πως ο φυλακισμένος για υπόθεση ναρκωτικών, Ευθύμης Γιαννουσάκης δέχθηκε πιέσεις από τον Πάνο Καμμένο για να καταθέσει εναντίον γνωστού επιχειρηματία. Ακόμη, τον επισκέφθηκε μεσάνυχτα στο κελί του συγκεκριμένη εισαγγελέας για να του πάρει κατάθεση!

Ο Γ. Λαγός ζήτησε να διαλευκανθούν πλήρως οι καταγγελίες και προς τούτο να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γ. Γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτ. Φυτράκη, του στελέχους του υπουργείου, Π. Δουλάμη, καθώς και του Πάνου Καμμένου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών