Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017

Κανένας δεν λυγίζει τους Εθνικιστές! Ηχηρό μήνυμα Αντίστασης εκατοντάδων Χρυσαυγιτών από τα γραφεία του Ασπροπύργου


Εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν μία δυναμική απάντηση στην αριστερή, παρακρατική επίθεση που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής. Μια δυναμική απάντηση σαφέστατη προς όλες τις κατευθύνσεις: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Βουλευτές, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Ιωάννης Λαγός, Ελένη Ζαρούλια, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ιωάννης Σαχινίδης, Νικόλαος Κούζηλος, Ευάγγελος Καρακώστας, Σωτηρία Βλάχου, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, οι οποίοι ...
απεύθυναν αγωνιστικό χαιρετισμό στους παριστάμενους Συναγωνιστές, τονίζοντας ότι τα ΚΑΣΤΡΑ της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσουν να αποτελούν πρόβλημα για το σύστημα της κλεπτοκρατίας, γιατί οι Χρυσαυγίτες είναι ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ!


 
 
Την έναρξη  της εκδηλώσεως έκανε ο Συναγωνιστής Μιχάλης Γιαννόγκωνας, ο οποίος τόνισε ότι οι παρακρατικές επιθέσεις δεν μπορούν να λυγίσουν το φρόνημα των απροσκύνητων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής.



Στην συνέχεια στο βήμα του ομιλητή ανέβηκε ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ρακωβίτης, ο άνθρωπος που πρώτος αντίκρισε τους παρακρατικούς με τα σφυριά και την κάλυψη του κράτους. Ο Συναγωνιστής έδωσε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ!

 


Ακολούθως, τον λόγο έλαβε η Συναγωνίστρια Μαρία Χαλάτση, μία από τις Συναγωνίστριες που ήταν παρούσα στην επίθεση και βίωσε τον «ανδρισμό» των παρακρατικών της Αριστεράς, που ήρθαν να δηλώσουν την βούληση ολόκληρου του καθεστώτος ενάντια στην Χρυσή Αυγή των Ελλήνων. Η Συναγωνίστρια τόνισε ότι η επίθεση έγινε προκειμένου να σταματήσουμε τον αγώνα ενάντια στο βρωμερό ανθελληνικό σύστημα που ταλανίζει την Πατρίδα μας. Ας γνωρίζουν οι εντολείς αυτής της παρακρατικής επίθεσης ότι ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, αδιαφορώντας για τις επιθέσεις τους διότι έχουμε μπροστάρη τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και ηθική υποχρέωση απέναντι στους Ήρωες του Κινήματος, τον Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως, ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους έγινε η επίθεση εναντίον των γραφείων της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής, καθώς και σωρεία άλλων επιθέσεων σε άλλα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια.



Έκανε συνάντηση ο Τσίπρας για να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για την προδοτική συμφωνία στο Eurogroup και τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κλήθηκαν να ενημερωθούν από τον Τσίπρα εκτός από τον μόνο πολιτικό Αρχηγό που αντιστέκεται σε όλα αυτά: τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.



Πέρα από αυτό σημείωσε ότι δεν είναι τα μόνα ζητήματα συμφωνίας όλων των κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής: Τζαμί στο Βοτανικό, Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, Gay Pride, Μνημόνια. Σε όλα τα ζητήματα είναι σύμφωνοι και εμφανίζουν δήθεν ψευδείς κόντρες. Σύμφωνοι όλοι πλην Χρυσής Αυγής.



Όμως, με απαρχή αυτή την συγκέντρωση τους δίδεται ένα σαφές μήνυμα: Δεν ξεμπερδεύουν με την Χρυσή Αυγή. Ούτε με σκευωρίες, ούτε με σφαίρες, ούτε με φυλακίσεις, ούτε με θρασύδειλες επιθέσεις παρακρατικών, υπό την ανοχή των αρχών. Των αρχών, οι οποίες ήταν επίσημα ενήμερες για τον κίνδυνο αυτής της επιθέσεως, αλλά αδιαφόρησαν, με προφανή σκοπιμότητα.

 


Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, η Χρυσή Αυγή ολάκερη παραμένει στις επάλξεις του Αγώνα, κρατώντας ΨΗΛΑ τις Σημαίες του Εθνικισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών