Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εκφώνησε τον επικήδειο για Ήρωα της ΕΛΔΥΚ με αποτέλεσμα οι Συριζαίοι να φύγουν από την κηδεία!

Πλήθος εκατοντάδων Ελλήνων συνόδευσε τον Ήρωα της ΕΛΔΥΚ Αργύριο Σίννη στην τελευταία του κατοικία, το περασμένο Σάββατο 17 Ιουνίου. Τα οστά του Ήρωος, επέστρεψαν μετά από 43 ολόκληρα χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Καπαρέλλι στην Βοιωτία, όπου έλαβε χώρα και η κηδεία μέσα σε έντονα συγκινησιακό και φορτισμένο κλίμα. Η τύχη του 21χρονου -κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο- στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ αγνοείτο από την 16η Αυγούστου του 1974, οπότε και εκδηλώθηκαν οι φονικότερες των τουρκικών επιθέσεων.

Ο Αργύρης Σίννης υπήρξε εις εκ των γενναίων 300 υπερασπιστών του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ, οι οποίοι και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την λυσσώδη επίθεση...
συντριπτικά ανώτερου σε αριθμό και μέσα εχθρού. Τα ίχνη του χάθηκαν κατά την απαγκίστρωση και έκτοτε το όνομά του παρέμεινε στην λίστα των αγνοουμένων, μέχρι την 17η Ιουνίου 2017, οπότε και επέστρεψε για πάντα κοντά στα αδέρφια του, καθώς οι δυστυχείς γονείς του πέθαναν δίχως ποτέ να μάθουν κάτι για την τύχη του αγαπημένου τους γιου.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν οι συναγωνιστές και βουλευτές Αττικής και Βοιωτίας αντίστοιχα, Ηλίας Κασιδιάρης και Ευάγγελος Καρακώστας, ως ελάχιστη ένδειξη Ευγνωμοσύνης και Τιμής προς έναν εκ των τελευταίων Ηρώων του Μεγάλου μας Έθνους. Ρίγη συγκινήσεως και έκρηξη επευφημιών και χειροκροτημάτων προκάλεσε ο επικήδειος λόγος του συναγωνιστή Κασιδιάρη, επικήδειος ο οποίος εκφωνήθηκε κατ’ απαίτηση της οικογενείας του Ήρωος.





Αξίζει να σημειωθεί ότι στην νεκρώσιμο ακολουθία δεν παρέστη εκπρόσωπος της κυβέρνησης, μήτε και των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου. Συνέβη όμως το εξής περιστατικό, το οποίο καταδεικνύει και το ήθος των αθλίων που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας: ο βουλευτής του Σύριζα στη Βοιωτία, ενοχλημένος από την παρουσία της Χρυσής Αυγής, είχε το θράσος να θέσει το δίλλημα στην οικογένεια Σίννη «ή αυτοί θα φύγουν ή εγώ», οπότε και έλαβε την πρέπουσα απάντηση με αποτέλεσμα την αποχώρησή του.
Η βοιωτική γη, υποδέχτηκε περί ώρα 13.00 της 17ης Ιουνίου 2017, τα οστά του Ήρωος της ΕΛΔΥΚ, Αργύρη Σίννη, 43 έτη μετά την εκπλήρωση του Εθνικού Καθήκοντος και της Θυσίας για την Ελευθερία της Πατρίδος. Η Μνήμη του θα μείνει για πάντα ζωντανή στις καρδιές εκείνων που εξακολουθούν να αγωνίζονται για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία, γεμίζοντας Περηφάνια τους Βοιωτούς και σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό.

Αργύρης Σίννης: Αθάνατος!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών