Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2017

Τι έγινε στο Περιστέρι; Αληθεύει ότι κομμουνιστής καθηγητής χτύπησε μαθήτρια που είπε καλά λόγια για την Επταετία;


Μια υπόθεση που έθαψαν ΟΛΑ τα καθεστωτικά ΜΜΕ των κατακόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, αποκαλύφθηκε –εν μέρει- χθες από την φυλλάδα των Ιών, που πληροφόρησε τους κομμουνιστές αναγνώστες της για ένα κάλεσμα του καθηγηταριού της Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» σε μαρξιστή ινστρούχτορα που δικαζόταν μετά από μήνυση μαθήτριας.

Βέβαια, στη φυλλάδα των Ιών γράφτηκε ότι ο μαρξιστής ινστρούχτορας «εγκάλεσε» την μαθήτρια, διότι «διατύπωσε απαξιωτικές για τη δημοκρατία θέσεις», η δε ανακοίνωση του καθηγηταριού ανέφερε τα εξής: «Μέσα στην καθημερινή σχολική ζωή δεν είναι δυνατόν να μένουν αναπάντητες...
οι όποιες επικλήσεις της δικτατορίας των συνταγματαρχών ως σωτήρων, δεν είναι ανεκτές προκλητικές συμπεριφορές στη δημοκρατική συνείδηση των εκπαιδευτικών.

«Για ακριβώς αυτούς τους λόγους το μέλος της Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι), ο εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής Δ. Δημητούλης, καθηγητής στο 1ο Εσπ. ΕΠΑΛ Περιστερίου, διώκεται από ενήλικη μαθήτρια γιατί την εγκάλεσε για τις απαξιωτικές προς τη δημοκρατία απόψεις της, ενώ βέβαια έπραξε αυτό που όφειλε ως λειτουργός του Δημόσιου σχολείου, υπερασπίζοντας τις δημοκρατικές αξίες…».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορία που πήραμε, ο ινστρούχτορας δεν «εγκάλεσε» απλώς την μαθήτρια γιατί είπε ελεύθερα τη γνώμη της, αλλά την έβρισε χυδαία και την χτύπησε κιόλας! Γι’ αυτό άλλωστε του έκανε και μήνυση! Αληθεύει; Και γιατί άραγε το έκρυψαν οι πάντες όταν συνέβη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών