Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

ΑΧΝΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ!

Μέγα θέμα έχει προκύψει στο Μενίδι με την δολοφονία του μικρού Μάριου, κάθε μέρα οι αγανακτισμένοι κάτοικοι κάνουν διαδηλώσεις, απαιτώντας την εκδίωξη των μαφιόζων από την περιοχή τους, αλλά το κόμμα του… «νόμου και της τάξης» (όπως εμφανίζεται στους αφελείς…) κάνει μόκο!

Και το μόνο που «διέρρευσε» στα ΜΜΕ, ήταν ότι χθες έκανε «σύσκεψη για την έξαρση της εγκληματικότητας και την κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι», παρουσία του Κούλη, κι ότι το θέμα «απασχόλησε και την πρωινή σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους στενούς του συνεργάτες στους οποίους και επανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, την πάγια θέση του ότι ο σεβασμός στον νόμο και την τάξη αποτελεί βασική προτεραιότητα».

Φέξε μου και γλίστρησα! Είναι προφανές ότι η νουδούλα αποφεύγει να πάρει σαφή θέση, για να μην...
θίξει την –κατά περίπτωση- εκλογική της πελατεία (των «ευπαθών»), αλλά και γιατί νιώθει ένοχη, καθώς και επί των ημερών της επικρατούσε η ίδια ακριβώς ιδιότυπη ασυλία στους καταυλισμούς της ανομίας!

Για να μην πολυλογούμε, ο κόσμος έχει –όπως άλλωστε σε όλα τα θέματα- δύο επιλογές στο θέμα της εγκληματικότητας γενικά και των «ευπαθών» ειδικότερα: ή με τα κατεστημένα κόμματα (από ψοφοδεξιά μέχρι ακροαριστερά), για να συνεχιστεί η υφιστάμενη κατάσταση ή με την Χρυσή Αυγή για να παταχθεί αμείλικτα και να σβήσει η εγκληματικότητα μέσα στον πρώτο μήνα! Διαλέγετε και παίρνετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών