Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017

ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΛΕΣΒΟΣ! Πακιστανός ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 33χρονος μετανάστης από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε από το Πάρκο Αγίας Ειρήνης όπου έπαιζε στην παιδική χαρά, στον απόμερο χώρο του πάρκινγκ Μυτιλήνης και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις επάνω στη μικρή. Κάποιες μάλιστα πληροφορίες λένε ότι το ανήλικο κοριτσάκι έχει και κάποια μικροπροβλήματα νοητικής στέρησης.

Η σύλληψη του 33χρονου έγινε μετά από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, το οποίο αναγνώρισε...
στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου το φερόμενο ως δράστη.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, μέχρι μέχρι που θα έφτανε ο 33χρονος μετανάστης, ο οποίος είναι μικροπωλητής και έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, αφού εμπλεκόταν σε υπόθεση εκβιασμού εις βάρος ομοεθνή του, ο οποίος μαζί με άλλους συνεργάτες προσπάθησαν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Το περιστατικό συνέβη στις 8.30 περίπου προχθές το βράδυ, ενώ σήμερα ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, για να απολογηθεί για τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες του αποδίδονται.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κάτι τέτοια περιστατικά είναι που ξεσηκώνουν τους κατοίκους της Λέσβου και παράλληλα χαλάνε τη γενικότερη εικόνα των πραγματικών προσφύγων, που ζουν ειρηνικά στο νησί μας και απολαμβάνουν τη Λεσβιακή φιλοξενία.

lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών