Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απαγόρευσαν τη συγκέντρωση αστυνομικών στα Εξάρχεια: «Άβατο» και με τη βούλα!

Τελικώς, έγινε το χατίρι στις παρακρατικές «συλλογικότητες» (όπως τις αποκαλούν οι Τσιπροκαμμένοι εντολοδότες τους…) των Εξαρχείων και συνάμα, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά το «άβατο» της περιοχής!

Έτσι, η Αστυνομία απηγόρευσε την συγκέντρωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα. 

Η ντροπιαστική απαγορευτική απόφαση Τσίπρα και Καμμένου, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και χρησιμοποιεί ως πρόσχημα...
της απαγόρευσης «λόγους δημόσιας ασφάλειας» (με τόσους αστυνομικούς!!!):

«Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα έως την 24:00 ώρα της Πέμπτης 29-06-2017, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς: Λ. Αλεξάνδρας & Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), αριστερά Πατησίων (28ης Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένων και των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας αυτής), αριστερά Χαλκοκονδύλη, δεξιά Κάνιγγος, αριστερά Βερανζέρου, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Κανάρη, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (όλη η επιφάνεια της Πλατείας και τα εφαπτόμενα πεζοδρόμια αυτής), συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ, αριστερά Μαρασλή, δεξιά Σουηδίας, αριστερά Αναπήρων Πολέμου, δεξιά Μ. Μερκούρη, αριστερά Κόνιαρη, αριστερά Λ. Αλεξάνδρας έως τη συμβολή της με την Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της περιοχής».

Να σημειωθεί, ότι με την επίκληση των ίδιων λόγων («δημοσίας ασφαλείας» και καλά), Τσίπρας και Καμμένος απαγορεύουν και τις δημόσιες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών