Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017

Άγρια προβολή του "Gay-pride" από το σύστημα εξουσίας

Τις τελευταίες ημέρες στους σταθμούς του μετρό έχουν τοποθετηθεί αφίσες που διαφημίζουν την παρέλαση των ομοφυλόφιλων στην Αθήνα, γνωστή και ως «athens gay pride 2017», που επρόκειτο να διεξαχθεί στην πλατεία Συντάγματος, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Ανάμεσα στους χορηγούς βλέπουμε την ΕΡΤ, καθώς και υπουργεία.

Η αφίσα πέρα από τις πληροφορίες για την συγκεκριμένη «εκ-δήλωση» αναγράφει ευθαρσώς «Athens gay pride 2017 – Θέμα παιδείας». Είναι πασιφανές πως η σημερινή κοινωνία έχει διαβρωθεί, έχοντας λησμονήσει έννοιες όπως Ήθος, Αξίες και Ιδανικά. Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, πέραν της εξάλειψης των εθνικοτήτων προωθείται...
και η εξάλειψη των δύο φύλων. Έπειτα από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, μπορούμε να πούμε πως η κατάσταση χειροτέρευσε ραγδαία. Πλέον, η ομοφυλοφιλία προωθείται ακόμη και στα σχολεία ως κάτι φυσιολογικό, ενώ όποιος τολμά να εναντιωθεί αυτομάτως χαρακτηρίζεται ομοφοβικός και ρατσιστής.

Αδιαμφισβήτητα, το σύνθημα «Θέμα παιδείας» του φετινού gay pride, δεν έχει άλλο στόχο από το να τονίσει πως όλοι εκείνοι που διαφωνούν και αντιτίθενται εις ό,τι αφορά την προβολή και προώθηση της ομοφυλοφιλίας, τυγχάνουν ελλιπούς Παιδείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την «παρέλαση» αυτή θα δαπανηθούν χιλιάδες ευρώ δημοσίου χρήματος τη στιγμή που Έλληνες πολίτες, ανάμεσά τους και πολλοί δημότες των Αθηνών, αναγκάζονται να ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν φαγητό.

Οι κάθε λογής θολοκουλτουριάρηδες, λοιπόν, χαιρετίζουν την επιλογή των ομοφυλόφιλων να έχουν διαφορετικές «προτιμήσεις», όπως και την επιθυμία να παρελαύνουν ημίγυμνοι στο κέντρο της Αθήνας, διατυμπανίζοντας το δικαίωμά τους για την επιλογή τους αυτή. Η αποδοχή ή μη όλων των ανωτέρω, σε καμία των περιπτώσεων δεν αποτελεί «θέμα παιδείας», αλλά «θέμα ανωμαλίας».

antepithesi

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών