Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 02, 2017

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Τις τελευταίες ημέρες όλοι ασχολούνται με το πρόβλημα που έχει προκύψει στις γειτονιές των Αθηνών, έπειτα από την απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι από σκουπίδια! Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα μείζον θέμα και είναι απολύτως λογικό να μονοπωλεί το ενδιαφέρων των συζητήσεων των πολιτών.

Τι γίνεται όμως με τα «σκουπίδια» που σε καθημερινή βάση βάζουν οι Έλληνες στα σπίτια τους; Έως πότε οι τηλεθεατές θα δέχονται μέσω των εξευτελισμένων ΜΜΕ να βάζουν σε καθημερινή βάση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, διαφόρων ειδών σκουπίδια πολύ πιο επιβλαβή από εκείνα του δρόμου; Χρόνια τώρα το επίπεδο, ειδικά της τηλεόρασης είναι πολύ χαμηλό με ένα πρόγραμμα που σε καμία των περιπτώσεων...
δεν είναι ενημερωτικό ή ψυχαγωγικό. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα πρόγραμμα χειραγώγησης, υπνωτισμού και αποχαύνωσης των Ελλήνων πολιτών.

Πρόσφατα μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός συμπεριέλαβε στο «ψυχαγωγικό» του πρόγραμμα την εκπομπή «Αυτές είναι οι Kardashians», μία “αμερικανιά” στην οποία καταγράφεται και προβάλλεται η ζωή μιας γνωστής οικογένειας του Χόλιγουντ. Πρόκειται για μία οικογένεια η οποία δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο, παρά παράδειγμα προς αποφυγή. Έλλειψη σεβασμού μεταξύ των μελών της οικογένειας, εκφράσεις πεζοδρομίου, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και συλλήψεις από την αστυνομία είναι χαρακτηριστικές σκηνές της συγκεκριμένης εκπομπής, η οποία προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη, όταν δηλαδή παρακολουθούν τηλεόραση και μικρά παιδιά.

Είναι ευρέως γνωστό πως η συμβολή της τηλεόρασης στην κοινωνική παρακμή υπήρξε τεράστια. Για το γεγονός αυτό, όμως, δεν ευθύνονται μόνο οι καναλάρχες αλλά κυρίως οι Έλληνες πολίτες, που παρακολουθούν (έστω και από περιέργεια) τέτοιου είδους προγράμματα.

Σύντομα αναμένεται να δοθεί λύση, με την οποία οι δρόμοι και οι πλατείες θα καθαριστούν από τα σκουπίδια, όπου και θα καταλήξουν στις χωματερές. Υπάρχει περίπτωση οι τηλεθεατές να πράξουν κάτι ανάλογο με τα τηλεοπτικά σκουπίδια;

Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών