Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017

Τρανό μήνυμα των απανταχού Μακεδόνων - πλήρης ταύτιση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία ΜΑΣ!

Σε αντίθεση με τον ενδοτισμό που διέπει όλο το φάσμα του «συνταγματικού τόξου», οι απανταχού Μακεδόνες δεν πρόκειται  ποτέ να αποδεχθούν για το κράτος των σκοπίων ονομασία σύνθετη ή μη που να περιέχει τον όρο Μακεδονία. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα που έστειλαν χθες το πρωί από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) ομογενείς Μακεδόνες, κηρύσσοντας την έναρξη του 12ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων και του 71ου Παμμακεδονικού Συνεδρίου Αμερικής.

«Η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής και οι παμμακεδονικές ενώσεις όλου του κόσμου δεν θα δεχτούμε ποτέ κανένα όνομα σύνθετο ή μη που να περιέχει τον όρο Μακεδονία και προειδοποιώ αυτούς που προσπαθούν να συμβιβαστούν και να δώσουν τη Μακεδονία μας, λέγοντας ότι η Μακεδονία...
δεν είναι δική τους για να τη δωρίσουν. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική» είπε ο Στέλιος Κυριμλής πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής.

«Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Κανένα όνομα με τον όρο Μακεδονία ή παράγωγά του δεν διαπραγματευόμαστε» τόνισε η Νίνα Γκατζούλη, πρόεδρος της Ανωτάτης Αρχής Διεθνούς Ιδρύματος «Μ. Αλέξανδρος» και συντονίστρια του 12ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων.

Το μήνυμα των απανταχού Μακεδόνων είναι σαφές και ξεκάθαρο και ταυτίζεται απόλυτα με το κεντρικό πολιτικό σύνθημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που κοσμούσε το εξώφυλλο του πρώτου φύλλου της ομότιτλης εφημερίδας στις 10 Ιανουαρίου 1993, δηλαδή «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΌΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ».

Γι’ αυτό και έρχεται σε ευθεία αντίθεση με όλο το υπόλοιπο κομματικό φάσμα του Κοινοβουλίου, το οποίο έχει δεχτεί να υπάρχει το Ιερό όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στην ονομασία του κρατιδίου των σκοπίων, ξεπουλώντας και αυτή την Εθνική υπόθεση.

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα αποτελέσει το πολιτικό μετερίζι Εθνικής Αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς από τους πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών