Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Γελάνε και τα τσιμέντα με τους παρακρατικούς! Τους άφησαν να μπουν στη Βουλή για να ανοίξουν πανό υπέρ της αριστερής τρομοκρατίας!

Φόρεσαν τα καλά τους, άφησαν τις βαριοπούλες, τις μολότοφ και τα υπόλοιπα σύνεργα της «δουλειάς» τους στις σκοτεινές γιάφκες τους και ξαναμπήκαν στη βουλή οι σεσημασμένοι παρακρατικοί «Ρουβίκωνες» του στημένου στα τέσσερα πανάθλιου αμερικανόδουλου Τσιπροκαμμενικού μνημονιακού ψευδοκράτους!

Βέβαια, έφτασαν κι αυτή τη φορά μέχρι το προαύλιο, όπου άνοιξαν πανώ για την απελευθέρωση της κρατικής τρομοκράτισσας «Ηριάννας», πέταξαν τα τρικάκια τους κι όταν συνελήφθησαν κάποιοι εξ’ αυτών από την Αστυνομία,...
αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του συντρόφου Βούτση, για να αποδειχθεί στην πράξη –για μια ακόμα φορά!- πως είναι το προστατευόμενο μακρύ χέρι της αριστερο-ελαφροδεξιάς συνιστώσας του σάπιου συστήματος.

Δεν πιάνει το κόλπο της αριστερής «αντιπολίτευσης» συντρόφια! Δε χωράνε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη! Τα ίδια σκατά (μετά συγχωρήσεως, αγαπητοί αναγνώστες…) είσαστε όλοι σας και ο ελληνικός λαός σας γνωρίζει πολύ καλά! Κι από την όψη κι από την ανάποδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών