Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

ΤΟ’ ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ’ ΚΑΝΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ! ΣΟΒΙΕΤΙΑ Η ΕΛΛΑΣ!

Αυτές τις μέρες, τα λιγούρια της μνημονιακής συγκυβέρνησης καυχώνται ότι φέτος περιμένουν 30 εκατομμύρια τουρίστες στην νέα Σοβιετία τους. Ας δούμε και πως τους… περιποιούνται στα σοβιετικά νοσοκομεία του Πολάκη, όπως τις περιγράφει η σύζυγος του Βρετανού τουρίστα Στίβεν Μος, που είχε την ατυχία να έχει ένα ατύχημα κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Ρόδο και να νοσηλευτεί στο… Πολάκειο νοσοκομείο της πόλης:

«Οι συνθήκες στο νοσοκομείο είναι τρομακτικές. Δεν αλλάζουν τα σεντόνια στα κρεβάτια, τον άφησαν να ξαπλωμένο πάνω στα...
ούρα του για πέντε ολόκληρες μέρες. Το ελληνικό σύστημα υγείας αφήνει όλη την φροντίδα, συμπεριλαμβανομένης και της καθαριότητας στην κάθε οικογένεια. Το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ανύπαρκτο, βρωμιά παντού, βασικές ελλείψεις ακόμη και σε νερό και ελάχιστο φαγητό. Αναγκαζόμουν να βγω έξω για να του φέρω σάντουιτς με τόνο ή μια μακαρονάδα για να σταθεί στα πόδια του. Όταν παραπονέθηκα, κάποιοι μου απάντησαν ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό χρεοκοπία και δεν μπορεί να παρέχει στους ασθενείς τα απαραίτητα».

Σύντροφοι, Πολάκη, Καμμένε και Παππά, μην πτοείστε από τέτοια! Εμπρός νούμερα για την κατάκτηση του… διαστήματος!

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών