Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017

Στα Τρίκαλα βάζουν τους λαθρομετανάστες σε διαμερίσματα, για να μείνουν για πάντα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και βέβαια πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Μετά από την Λιβαδειά και την Λάρισα, τα «προσφυγάκια» θα στεγάζονται σε διαμερίσματα και στα Τρίκαλα! Όπως, λοιπόν, δήλωσε περιχαρής ο ψοφοδεξιός δήμαρχος της πόλης «τα Τρίκαλα σκέφτονται διαφορετικά και δρουν διαφορετικά»και για να αποδείξει του λόγου του το αληθές ανακοίνωσε την υπογραφή δύο συμβάσεων για τα «προσφυγάκια» της περιοχής.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας για τη στέγαση αιτούντων άσυλο, σε διαμερίσματα στα Τρίκαλα, με ιδιαίτερη έμφαση...
σε όσους ήδη βρίσκονται στον χώρο φιλοξενίας «προσφύγων» στην πόλη.

Επίσης, υπεγράφη συμφωνία για την προσωρινή υποστήριξη (για δύο μήνες) της διαχείρισης του χώρου φιλοξενίας «προσφύγων», στο τέως σούπερ μάρκετ Ατλάντικ. 

Και βέβαια, αποδεικνύεται μεγάλο παραμύθι τα περί «προσωρινής φιλοξενίας» που έλεγαν στην αρχή οι διάφοροι «αρμόδιοι», καθώς αν τα «προσφυγάκια» εγκατασταθούν σε διαμερίσματα και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παροχές (τζάμπα φαγητό, επιδόματα, κ.λπ.) δεν πρόκειται να το κουνήσουν ρούπι από τέτοιον… παράδεισο! Αφήστε δε που όλο και περισσότεροι θα προσελκύονται στο Ελλαδιστάν, μόλις θα βλέπουν τι ωραία που την περνάνε οι πρώτοι… διδάξαντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών