Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 08, 2017

Η Νέα Δημοκρατία δεν ξεχνά την Συγγρού!

Συνεπής με τις νεοταξίτικες θέσεις του, τις οποίες και έχει ουκ ολίγες φορές υπερασπιστεί στη βουλή (π.χ. με την υπερψήφιση του λεγόμενου «συμφώνου συμβίωσης ομοφύλων»), ο Κούλης έκλεισε ραντεβού με εκπροσώπους του… σωματείου για την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα επόμενα βήματα προς την… πρόοδο. Που δεν μπορεί να είναι άλλα από την επίσημη καθιέρωση του κανονικού γάμου (με κουμπάρο, αλλά όχι και με παπά) των ομοφυλοφίλων, καθώς και την τεκνοθεσία – όπως τους υποσχέθηκε...
προσφάτως ο χαριτόβρυτος Τσακαλώτος. Και βέβαια, εκτός από την ενημέρωση, οι “gay” θα ζητήσουν και την εκ νέου στήριξή τους από την νουδούλα – την οποία αναμένεται να έχουν!

Ιδού και η σχετική προαναγγελία της συναντήσεως από καθημερινή εφημερίδα: «Ανοίγματα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στον ενάμιση χρόνο που είναι στην ηγεσία της κεντροδεξιάς παράταξης έχει δείξει ότι κινείται με άλλη λογική. Εγκαινιάζοντας μια λιγότερο συντηρητική προσέγγιση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης την επόμενη Τρίτη θα δεχθεί στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ τους εκπροσώπους της LGBT κοινότητας».

(ΥΓ): «Σκληρέ» αντιπρόεδρε Μπουμπούκο πες αλεύρι, η “LGBTκοινότητα” σε γυρεύει! Για να κάνετε χαρούλες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών