Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017

Κεραυνοί Αμβρόσιου κατά ΝΔ: Οι συναντήσεις με τους ομοφυλόφιλους την βγάζουν ένα βήμα πιο μπροστά από τον Σύριζα!

Οι συναντήσεις του Μητσοτάκη με εκπροσώπους των διεμφυλικών και άλλων σεξουαλικών… ιδιαιτεροτήτων μπορεί να κρύφτηκαν επιμελώς από τους παπαγάλους της παραπληροφόρησης, αλλά δεν πέρασαν απαρατήρητες από όσους ενδιαφέρονται για την διατήρηση των Ελληνικών Ηθών.
Σε αυτή την κατεύθυνση και η επιστολή του Ιεράρχη Αμβρόσιου, ο οποίος κατακεραυνώνει την Νέα Δημοκρατία για τις επιλογές της, τονίζοντας ότι με αυτά που κάνει γίνεται πιο εθνοαποδομητική κι από τον Σύριζα.

Σας παραθέτουμε επίμαχα απόσπασμα από την επιστολή του:
«Η Ελλάδα μας κάθε μέρα αλλάζει όψη, αλλάζει χαρακτήρα! Ακόμη και οι της συντηρητικής λεγομένης παρατάξεως πολιτικοί Παράγοντες διαγωνίζονται και διαγκωνίζονται ποιος θα προηγηθεί...
στο γκρέμισμα των τειχών! Ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα έσπευσε να δεχθεί επισήμως στο Γραφείο του εκπροσώπους της Κοινότητος LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), τους τρανσέξουαλ, δηλ. όλα τα εξ επόψεως χριστιανικής Ηθικής Σοδομικά άτομα, τα μη φυσιολογικά εξ επόψεως ηθικής συμπεριφοράς, άτομα, ήτοι Λεσβίες, Ομοφυλόφιλους, Αμφιφυλόφιλους και Τρανς!!!!

Έτσι μετά επίσημη εκπροσώπηση της Ν.Δ. στο Gay Pride της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών έχουμε τώρα την κορύφωση της επισήμου αναγνωρίσεως όλων αυτών των ανωμάλων Τύπων με την επίσημη υποδοχή των τρανσέξουαλ της LGBT Κοινότητος εκ μέρους του Αρχηγού της Ν.Δ.!!!! Διά του τρόπου αυτού η Ν.Δ. βγήκε ένα βήμα πιο μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ! Δεν λησμονούμε, ότι μόλις προχθές οι Υπουργοί κ. κ. Τσακαλώτος και Φίλης έσπευσαν να συμμετάσχουν πρώτοι στην πορεία Gay Pride!
Ώστε στο αγώνισμα «γκρεμίστε τη Χριστιανική Ηθική», που διεξάγεται μεταξύ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα είναι 2 πρός 1, δηλ. η Ν.Δ. έχει προηγείται ένα βήμα πιο μπροστά! ΑΙΣΧΟΣ! Κατά τα άλλα η Ν.Δ. εκπροσωπεί την… συντηρητική παράταξη του Ελληνικού Λαού! Εδώ γελάνε! Χά! Χά! Χά!»

Ύστερα από τα όσα ολόσωστα εκτοξεύει εναντίον των νεοδημοκρατών ο Αμβρόσιος είναι απορίας άξιο πως θα πάνε στις περιφέρειές τους οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξ επαρχίας, που δεν έχουν καταλυθεί τόσο πολύ τα ήθη, και τι θα πούνε.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών