Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 22, 2017

Ομολογία από πρώην υπουργό της ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει παρά τους αντιδημοκρατικούς διωγμούς!

Όταν ένας πρώην υπουργός της ΝΔ αναγνωρίζει τις διώξεις αλλά και την εδραίωση και άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου στην Ελληνική κοινωνία, τότε δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα από την πλευρά μας.

Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών της ΝΔ, Παναγιώτης Μποκοβός σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε σε καθημερινή εφημερίδα σχολιάζει χαρακτηριστικά για το πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί:
"Η Χρυσή Αυγή, που υφίσταται πρωτοφανείς αντιδημοκρατικούς διωγμούς, πλην παρουσιάζει...
σταθερή δημοσκοπική ανοδική πορεία, αναδεικνύεται σε ήρεμη δύναμη... "

Είναι πια πασιφανές και αναγνωρίζεται από όλους - παρόλο που τηρείται σιγή ιχθύος - πως η Χρυσή Αυγή υφίσταται πρωτοφανείς διώξεις, συκοφαντία, τρομοκρατικές επιθέσεις και αποκλεισμούς από το σύνολο των συστημικών ΜΜΕ, την δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, κράτος άλλα και παρακράτος.

Παρά την συντονισμένη αυτή πολεμική όμως και με κύριο όχημα την Πίστη των Χρυσαυγιτών και τον διαρκή Αγώνα για τον Λαό και την Πατρίδα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος καθημερινά γιγαντώνεται και αυτό είναι φανερό σε όλους, φίλους και εχθρούς.

Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις στο παρελθόν το βράδυ των εκλογών - όποτε και αν αυτές διεξαχθούν - θα είναι οδυνηρό για τα συστημικά παπαγαλάκια και εξαιρετικά ελπιδοφόρο για όλους τους Έλληνες που θέλουμε ξανά την Πατρίδα μας πίσω!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών