Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2017

Η Χρυσή Αυγή στην παρουσίαση της επετειακής φανέλας της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου που προκάλεσε πανικό στο Τουρκικό προξενείο

Το βράδυ της  Δευτέρας  21 Αυγούστου του 2017, συναγωνιστές και συναγωνίστριες της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής Συναγωνιστή Αλατζά Ελευθέριο, συνόδευσαν τον Βουλευτή του Ν. Πέλλας Σαχινίδη Ιωάννη στην εκδήλωση της  τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου.

Η παρουσίαση της επετειακής της εμφάνισης, που είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την γενοκτονία των Ποντίων, χαρακτηρίστηκε από έντονα πολιτικά μηνύματα και σαφή προδιάθεση...
της μη απόσυρσης  της φανέλας. Θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση της φανέλας στο διαδίκτυο είχε προκαλέσει αναφυλαξία στα παπαγαλάκια με τα φέσια, τα οποία άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να ασχημονούν.
 



Όπως δήλωσε στον τοπικό Τύπο ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Κακουλίδης, "παρά τις πιέσεις και τον "υπόγειο πόλεμο", δεν θα αποσυρθεί η φανέλα. Σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας αποφάσισε να προσθέσουμε στη φανέλα το έμβλημα της γενοκτονίας, ενόψει των 100 χρόνων από τη γενοκτονία. Δεν περιμέναμε ότι θα προκαλούσαμε ή θα στεναχωρήσουμε κάποιους με την πράξη μας. Προχωρήσαμε σε αυτή την πράξη σεβόμενοι τους προγόνους μας που σφαγιάστηκαν από τον Κεμάλ και του νεότουρκους. Παρόλα αυτά υπήρξαν αντιδράσεις από το τουρκικό προξενείο και συνεργάτες του στο Ν. Ροδόπης και το βαθύ κράτος της Τουρκίας. Κάποτε πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους".

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του καλωσόρισε τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Σαχινίδη και εξέφρασε την πικρία του για την αδιαφορία των πολιτικών φορέων, τονίζοντας ότι δεν στάλθηκε καμία επίσημη πρόσκληση και η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για όλους όσους θέλησαν να στηρίξουν και να τιμήσουν τον Πόντο. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών