Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2017

Η Συριζαία που πετάει τις εικόνες της Παναγίας στα σκουπίδια κι ο Δημητράκης Καμμένος που "διαφωνεί", αλλά συνεχίζει να στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο λόγος που δεν φεύγουν οι ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση δεν είναι τα λεφτά, αλλά οι εντολές της μασονίας.

Ξαναχτύπησε ο… υπερεθνικόφρων και «ακροδεξιό» άλλοθι της ξεφτιλισμένης καμμεναρίας, Δημητράκης Καμμένος, με αφορμή τις καταγγελίες για άθεη κομμουνίστρια – διευθύνουσα σύμβουλο στο υπουργείο Παιδείας, που πετάει τις εικόνες της Παναγίας στα σκουπίδια και υποχρεώνει όσους υπαλλήλους φορούν σταυρό, να τον βγάλουν.

Ανακοίνωσε πως διαφωνεί, λοιπόν, ο… λεβέντης μας και αναρωτιέται «για ποιο λόγο λοιπόν οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν παρέμβει ακόμη και για ποιόν λόγο δεν εφαρμόστηκε η αυτόφωρη...
διαδικασία για αυτά τα δυο αδικήματα; Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ενεργοποιήθηκε ο αντιρατσιστικός νόμος;» και καλεί τον υπουργό Παιδείας «να λάβει και επίσημα θέση».

Γιατί όμως μόνο ο υπουργός κι όχι ο ψεκασμένος αναπληρωτής του που κρύβεται (άθεος κομμουνιστής Ζουράρις), ελλαδο-χριστέμπορα Δημητράκη; Και γιατί, αφού είσαι τόσο πολύ… αρσενικός, δε μπαίνεις στο υπουργείο να πετάξεις έξω την αντίχριστη;

(ΥΓ): Σχόλια αναγνωστών καθεστωτικής ιστοσελίδας για τις… διαφωνίες του Δημητράκη, του… ακροδεξιούλη:

«Γαργάρα όπως όλα !! Για την καρέκλα ρε γαμωτο!»

«Ειναι πολλα τα λεφτα Δημητράκη»

«Για την ακρίβεια είναι εφτά χιλιάδες το μήνα για ακόμη δύο χρόνους επι εικοστερα δηλαδής μας κάνουνε γύρω στις 185 χιλιάδες ευρα χωρίς τα ευρα των επιτροπών κλπ λουσα.Ο κωμικοτραγικος νηπιαγωγικος τρόπος και με αυτού του είδους ευχολογια καταρες και αφορισμούς δήθεν διαχωρίζοντας τη θέση σου δεν είναι αποτελεσματικη παρθένοραφη στην πουλημενη και ξεσκισμενη απ ολες τον μπάντες τιμή και υπόληψη σου σχετικα με συνοδοιπορευση σου με πολιτικα ανθελληνικά ανέντιμα αθεα εκτροματα και απλώς σε γελοιοποιεί περισσότερο όπως η μαημου που όσο πιο καλά ανεβαινει τοσο περισσοτερο φαίνεται ο πωπος της,αλλά τι σου λέω; Λες ένας γιατρός να μην ξέρει ότι δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Η στηρίζεις η δεν στηρίζεις. Στην παιδεια δεν ειναι το πρώτο χτυπημα ουτε το τελευταιο. Δεν εισαι αξιολυπητος. Εισαι αξιοθρήνητος…

«Αντε ρε χαλβα,δεν ξερατε εκει στους ανελ με ποιους κανατε κολεγιά,τωρα ανακαλυψατε την αμερικη»

«Λαμόγια τελειώσατε»

«Ρε τα λαμόγια, ο σκύλος στη γάτα και η γάτα στην ουρά της».

«ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΑΛΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ! Η ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΞ Η ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ, ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ. ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΛΕ»

«KOMMOYNΙΣΤΗΣ=ΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΠΡΟΔΟΤΗΣ= ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ»

«Καμμενε τιποτενιε, ασε τα παραμυθια! Εσυ και οι ανθελληνες ΑΝΕΛ με μπροσταρη τον γελοιο χοντρουλη επιτρεπετε να γινονται αυτα! Εσεις νομιμοποιειτε μια προδοτικη κυβερνηση μειοψηφιας! Εσεις ειστε οι προδοτες! Για υτοβολεψου-για τελευταια φορα-στην καρεκλα και μην πουλας πατριωτιλικι και χριστιανοσυνη…»

«Ρε παιδια, μηπως καποιος απο σας βρηκε κατι κοκκινες γραμμες? Αν τις βρειτε ,παρακαλω επικοινωνηστε με το κομμα των Καμενων…»

«Καλά και σωστά τα ερωτήματα,κύριε Καμμένε, αλλά ως εδώ και πολυπαιγμένο το έργο. Σε κάθε περίπτωση που τα συνεταιράκια σας προσβάλλουν το πατριωτικό ή το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών,ρίχνετε καμιά τουφεκιά, με άσφαιρα πυρά,απλά και μόνο για κομματική εκμετάλλευση.Κατά τα λοιπά,πορεύεστε χέρι-χέρι με τους άθεους Συριζαίους,όπως, πομποδώς, προσφάτως, εδήλωσε και ο Αρχηγός σου. Αντί,λοιπόν,κύριε Δημήτρη Καμμένε,επί του προκειμένου,να αραδιάζεις τα γιατί για τους Εισαγγελείς, γιατί, ρωτάω τώρα εγώ, δεν προκαλείς εσύ την επέμβασή τους? Αυτά που λες στείλε τα τους γραπτώς και ενυπογράφως και τότε να δεις πώς, αυθωρί και παραχρήμα, που λέγαμε παλιά, παρεμβαίνουν. Αλλά είπαμε, κουβέντα να γίνεται , αρκεί να ικανοποιούμε την κομματική πελατεία! Αμ δε. Σας πήραν, πια, χαμπάρι. Ποια Θρησκεία, ποια πατρίδα, ποια ιδεολογία? Τα δώσατε όλα για την εξουσία!»

«Αν είσαι άντρας παραιτήσου».

«Παλι θα ξεφορτώσουν καλσόν στην Βουλή. Θα τα σκίσουν ολα οι ανελ».

«Ρε μεγάλε μη ρωτάς γιατι. Έχεις κακαλα να τους ρίξεις; Το σύνολο του Ελληνικού λαού θα σε κάνει ήρωα. Αλλιώς μην παίζεις με τα νεύρα μας. Σκέψου μόνο τούτο: Ίχνος αξιοπρέπειας εσάς των ΑΝΕΛ σας έχει απομείνει;»

«Κυριε Καμενε δεν σώζεσαι ούτε εσυ ούτε το κόμμα σου μόνο με λεκτικες  διαμαρτυρίες. Εχεις τα κότσια ;

«ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ! Έτσι παρατάνε την βουλευτική κονόμα ; Ρίχνει λίγη στάχτη οπως η σουπιά το μελάνι για να θολώσει τα νερά».

«Γιατί δεν παρενέβη εισαγγελέας για την Συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια ? εδω ρε καμμενε στηριζεις με την ψηφο σου τους κουμμουνιστες ,αυτο σε πειραξε ? δεν ξερεις που γραφουν την θρησκεια μας τα κουμμουνια ? δεν ξερεις την προδοτικη τους ιδεολογια απεναντι στο εθνος ? δεν καταλαβαινεις την εθνικη αλλοιωση με την προσκληση στους λαθρο να κατοικησουν στην χωρα ? ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ?ουτε την ψηφο σου δεν θα βρεις στις επομενες εκλογες».

«Δ.ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ? ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ».

«Δημητράκη (αλλά και Πανούλη), όχι απότομες κινήσεις μη φύγει κάνας πόντος από το καλτσόν. Το καλτσόν και τα μάτια σας».

«ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ. ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗN ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ».

«ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΕΛ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ».

«Ρε δεν μας παρατάς πια ? Κάθε τόσο βγαίνεις κάνεις τον τσάμπα μάγκα και όλο και κάτι κερδίζεις για την πάρτη σου !!! Άντε να το θάψετε και αυτό , μπας και πάρεις κανένα Υπουργείο να ησυχάσουμε με εσένα».

«Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ η απίθανη αυτή ακροδεξιοαριστερή κυβέρνηση».

«Αγαπητε …συνονοματε, ολο λογια εισαι και απο ουσια τιποτα. Μ’ αυτα που βλεπεις και καταδικαζεις τοσο καιρο, ΓΙΑΤΙ δεν την κανεις απο τους ΑΝΕΛ που εντελως δουλικα ανεχονται οποια παπαρια και να κανουν οι ξεφτιλισμενοι κυβερνωντες? Λαλιστατος αλλα… ασφαιρος! Σε ενοχλουν τα παντελονια φαινεται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών