Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2017

Κλάμα από την τοκογλυφική Goldman Sachs: Αποτυγχάνει η ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών

Δακρύβρεχτη έκθεση σχετικά με την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών εξέδωσε η γνωστή και μη εξαιρετέα Goldman Sachs. Όπως σημειώνει η έρευνα, στόχος- κλειδί των κυβερνήσεων είναι η επιτυχής ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, με απώτερο σκοπό την «ανάπτυξη».

Όπως σημειώνεται στην έρευνα, οι… κακές επιδόσεις της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ουγγαρίας και της Ελλάδας απομακρύνουν το όνειρο της Γερμανίας, το οποίο συνίσταται στην πλήρη αντικατάσταση του πληθυσμού αυτών των χωρών, ώστε να έχουν τόπο επιλογής φτηνού προσωπικού οι γερμανικές βιομηχανίες.

Η Ελλάδα έχει εξαιρετικά κακές επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την έκθεση της Goldman Sachs, τα ποσοστά ανεργίας των λαθρομεταναστών...
είναι υψηλά στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ουγγαρία, ενώ το αντιμεταναστευτικό αίσθημα είναι εξαιρετικά υψηλό, με την Ουγγαρία μόνο να ξεπερνά τη χώρα μας.

Βέβαια, δεν θυμόμαστε πότε δημοσιεύτηκε η αντίστοιχη έκθεση της Goldman Sachs για την ανεργία που πλήττει τους Έλληνες ή για το γεγονός ότι τα ελληνόπουλα φεύγουν στο εξωτερικό να βρουν την τύχη τους. Προφανώς δεν είναι τόσο… ενδιαφέρον ως θέμα, όπως η ανεργία των λαθρομεταναστών.

Από την έκθεση δεν ξεφεύγει και η πολιτική, αφού στηλιτεύεται η ανάκληση του δικαιώματος ιθαγένειας για όσους γεννιούνται εδώ και τονίζεται ο κίνδυνος το ήδη υπάρχον αντιμεταναστευτικό αίσθημα και συνεπώς να ενισχύσει τα… «λαϊκιστικά» (διάβαζε Εθνικιστικά) κόμματα.

Συνοψίζοντας, βλέπουμε ότι η Goldman Sachs έχει απλώσει την «αλληλεγγύη» της μαζί με τους αριστερούς επάνω από τα hot spot και… αγχώνεται για τους λαθρομετανάστες. Όπως ανάλογα… αγχώθηκε και όταν μας έβαλε στο μνημόνιο, μαζί με τον Γιωργάκη Παπανδρέου και το κλεφτοΠαΣοΚ. Κάπως έτσι γίνεται σαφέστατα αντιληπτό το κίνητρο των «πονόψυχων» από εξωκοινοβουλευτική αριστερά μέχρι ψευτοδεξιά για την «ενσωμάτωση» των λαθρομεταναστών. Για την Γερμανία της Μέρκελ γίνονται όλα κι αυτή δεν είναι αχάριστή. Μέχρι και βιβλία χρηματοδοτεί, έτσι Δημήτρη Ψαρρά;


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών