Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη του γείτονα! Απλήρωτοι 3 μήνες οι υπάλληλοι του κομματικού ραδιοφώνου του Σύριζα!

Όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις ακόμη και στους ίδιους τους κομματικούς της υπαλλήλους, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε το μέγεθος της ανικανότητας που την διέπει. Έτσι, λοιπόν, σε απόγνωση βρίσκονται οι απασχολούμενοι στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», καθώς παραμένουν απλήρωτοι, εξαντλώντας τα όρια των αντοχών τους.

Σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν αθέτηση υποσχέσεων από τον ιδιοκτήτη (που είναι το κυβερνών κόμμα), ενώ η κανονικότητα στην καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων αγγίζει πλέον τους 2,5 με 3 μήνες, παρά τις αποχωρήσεις 13 εργαζομένων τον τελευταίο χρόνο. «Τα περιθώρια έχουν τελειώσει. Οι εργαζόμενοι ζητούν άμεσα...
σαφείς απαντήσεις για τις προθέσεις του ιδιοκτήτη σχετικά με το μέλλον του ραδιοσταθμού» σημειώνουν, προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις.

Ταυτόχρονα, στους ακροατές του προσφεύγει ο ραδιοφωνικός σταθμός ζητώντας τον οβολό τους, γι’ αυτό ξεκίνησαν εκστρατεία οικονομικής ενισχύσεως με αφίσες και μηνύματα. Δυστυχώς, γι’ αυτούς, η ακροαματικότητα του συγκεκριμένου σταθμού είναι μηδενική, καθώς ούτε οι τόσο ευεργετηθέντες από τον ΣΥΡΙΖΑ λαθρομετανάστες δεν τον ακούν.

Όσο λυπηρό κι αν ακούγεται η είδηση κάποιοι άνθρωποι να μην πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους, το περιεχόμενο της «εργασίας» του συγκεκριμένου σταθμού, όπου προάγονται στον μέγιστο βαθμό όλα τα στοιχεία του «αντιεθνικισμού», του «αντιρατσισμού» και της υπόλοιπης ατζέντας της «πολιτικής ορθότητας», δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο συμπάθειας ως προς την περιπέτειά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών