Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2017

ΑΡΧΙΣΕ Η… ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ AFD, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΟ ΜΕ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ»!

Ήταν επόμενο να συμβεί και συμβαίνει ήδη. Το γερμανικό κατεστημένο αναζητά ευθύνες εντός του συστήματος για τα υψηλά ποσοστά της AfD και βρήκε τον πρώτο… ένοχο: τα ΜΜΕ.

Έτσι, η (κρατική) Deutsche Welle (DW) αναρωτιέται: «Τα ΜΜΕ συνυπεύθυνα για την άνοδο του AfD;».

Και σπεύδουν αμέσως οι ειδικοί… ναζιστοφάγοι (όπως ο καθηγητής στο Τμήμα Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου της Ερφούρτης Κάι Χάφεζ) να δώσουν την πρέπουσα απάντηση: «Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης...
είναι συνυπεύθυνα για την άνοδο της Εναλλακτικής για τη Γερμανία. Σε κάθε περίπτωση».

Και πως έγινε αυτό; Έδιναν βήμα τα κανάλια σε εκπροσώπους του κόμματος, να αναπτύξουν τις απόψεις τους; Πολύ σπάνια (κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει…). Που υπάρχει, λοιπόν, η ευθύνη τους, σύμφωνα με τους σύγχρονους ιεροεξεταστές; Εξηγεί ο προαναφερθείς:

«Το καταστροφικότερο όλων ήταν το γεγονός ότι ασχολούνταν κάθε τόσο με θέματα που έβαζε στην ατζέντα το AfD. Από τις αρχές του χρόνου πραγματοποιήθηκαν μόνον στη γερμανική τηλεόραση πάνω από 50 τηλεοπτικές συζητήσεις με αντικείμενο την προσφυγική κρίση».  
Παραδεχόμενος, ωστόσο, ότι αυτό έγινε «χωρίς να συμμετέχουν πάντα εκπρόσωποι του κόμματος».

Στο τέλος, ο ιεροεξεταστής καθηγητής Χάφεζ επισημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν εκ βάθρων αλλαγές τόσο στους τηλεοπτικούς σταθμούς όσο και στις συντάξεις, όχι μόνο για να μην καλούν ποτέ εκπροσώπους της AfD, αλλά και για να μην ασχολούνται καθόλου με θέματα που ωφελούν την AfD, όπως π.χ. το λεγόμενο «προσφυγικό», την εγκληματικότητα, τις τρομοκρατικές επιθέσεις και άλλα τέτοια.

Ιδού ο… φετφάς του ιεροεξεταστή: «Ό,τι προκαλεί, έχει δημοσιογραφική αξία και αυτό το γνωρίζουν και οι λαϊκιστές. Γι’ αυτό και λένε φρικτά πράγματα, επειδή γνωρίζουν ότι τα ΜΜΕ θα αντιδράσουν. Τα μέσα ενημέρωσης όμως δεν θα έπρεπε να παίζουν το παιχνίδι του AfD».

Οπότε, αναμένεται ολοκληρωτικός αποκλεισμός της AfD και αποσιώπηση των ειδήσεων που την εξυπηρετούν, όπως κάνουν τα ομολογουμένως… πρωτοπόρα ελληνόφωνα ΜΜΕ με την Χρυσή Αυγή και τις ειδήσεις για «ρατσιστικές» επιθέσεις μεταξύ των «προσφύγων» και «προσφύγων» κατά Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών