Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2017

«Αντισημιτισμό» στην Ελλάδα βλέπει Γερμανικό (;) Ινστιτούτο - Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τους Εβραίους;

«Αντισημιτικές» τάσεις στην Ελλάδα, ειδικά δε στη γλώσσα και τη ρητορική πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και εκπροσώπων της Εκκλησίας διαπιστώνει έρευνα υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «Αντισημιτισμός στην Ελλάδα σήμερα: εκφάνσεις, αίτια και αντιμετώπιση του φαινομένου», του γερμανικού Ινστιτούτου Χάινριχ-Μπελ – που πρόσκειται στο κόμμα των Πρασίνων, του οποίου ο αρχηγός είναι… Τούρκος.

Στην έρευνα ετέθησαν βασικά τρία ερωτήματα σε περίπου χίλιους συμμετέχοντες, και το αποτέλεσμα ήταν το εξής: το 75% των 1.000 περίπου συμμετεχόντων δηλώνουν βέβαιοι ότι οι Εβραίοι...
εκμεταλλεύονται το Ολοκαύτωμα για ίδιον όφελος, το 65% ότι το Ισραήλ μεταχειρίζεται τους Παλαιστίνιους όπως ακριβώς και οι Ναζί τους Εβραίους ενώ το 71% δηλώνουν βέβαιοι ότι οι Εβραίοι «έχουν εξουσία», είτε ως πολίτες, είτε ως κράτος ή ως επιχειρηματίες. Η έρευνα κατέδειξε ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις αντιλήψεις μεταξύ ανδρών και γυναικών. Επίσης, προέκυψε ότι πιο «αντισημίτες» είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία (γιατί προφανώς δεν επηρεάζονται από την προπαγάνδα «από κούνια» που υφίστανται οι νεότεροι, καθώς και οι πιστοί της Εκκλησίας μας.

Ωστόσο, στην έκθεση δίδονται συγχαρητήρια στο «συνταγματικό τόξο», διότι «τα τελευταία χρόνια ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Οι ελληνικές κυβερνήσεις παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις κατά του φαινομένου ενώ οι αρμόδιες αρχές κινούνται αποφασιστικά κατά αντισημιτικών δράσεων και δηλώσεων. Το Ολοκαύτωμα είναι βασικό κεφάλαιο της διδακτικής ύλης στα σχολικά βιβλία ενώ ο αριθμός των μαθητών που επισκέπτονται εβραϊκά μουσεία στην Ελλάδα αλλά και το Άουσβιτς έχει αυξηθεί σημαντικά».

Μάλιστα, ο σιωνιστής Λεόν Σαλτιέλ, ένας εκ συντακτών της εκθέσεως, αναφέρει πως «σε αυτή τη θετική εξέλιξη συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό η άνοδος της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας αντελήφθησαν ότι θα πρέπει να καταπολεμήσουν την απάνθρωπη ιδεολογία της».

Βεβαίως, η αλήθεια που αποκρύπτεται και σ’ αυτή την έκθεση, είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει «αντισημιτισμός», αλλά ξεκάθαρος αντισιωνισμός. Μόνο που οι σιωνιστές και τα τσιράκια τους συνηθίζουν να τα «μπερδεύουν» αυτά, γιατί έτσι τους συμφέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών