Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

Κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας του ο καζινόβιος Καμμένος!

Κι ενώ όλοι περίμεναν την αντίδραση του καζινόβιου υπουργοπάνου Καμμένου, επί των «καυτών» αποκαλύψεων των «Παραπολιτικών», έκανε δήλωση αντ’ αυτού η… γυναίκα του!

Η οποία, με το θράσος που αντλεί προφανώς από την αμερικανική προστασία προς τον σύζυγό της, υποστήριξε ότι έπαιξε μόλις… 50 λίρες, αντί των 20.000 λιρών που γράφει η εφημερίδα πως έπαιξε. Μα τι λέτε μαντάμ; Με 50 λίρες δεν παίζεις ούτε...
σε συνοικιακό καφενείο στα Κάτω Πετράλωνα! Όχι στα καζίνα της Λόντρας, στα οποία οι 50 λίρες είναι το σύνηθες πουρμπουάρ στον γκρουπιέρη!

Αλλά και πως επρόκειτο για… «ιδιωτική στιγμή» με τον σύζυγό της, λέει η κυρία του κυρίου. Θα ήταν μαντάμ, αν ο σύζυγος ήταν ιδιώτης. Αλλά είναι υπουργός κι οι υπουργοί δεν έχουν «ιδιωτικές στιγμές» όταν εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους! Είτε της Αθήνας, είτε της Λόντρας! Καπίτο;

Και τελειώνει η… ερίτιμος κυρία με τις αναμενόμενες (για όποιον-α επιχειρεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα…) ύβρεις και απειλές προς αυτούς που αποκάλυψαν τις χλιδάτες συνήθειες του… λαϊκού ηγέτη και… Ρομπέν των φτωχών, συζύγου της: «Να πληροφορηθούν οι κάθε λογής αργυρώνητοι και μολυσμένοι με αίμα και χρήμα συνεργοί ότι το τακούνι του παπουτσιού μου δεν αξίζει να πατήσει κανένα σκουλήκι της συμμορίας τους». Ω, μαντάμ! Τι λέτε! Με ένα χιλιάρικο που πάνε τα χλιδάτα πατούμενά σας, θα ήταν μεγάλη απρέπεια να σας ζητήσει κανείς να πατήσετε… σκουλήκια! Μόνο… κόκκινα χαλιά. Των αστεράτων ξενοδοχείων, των ελβετικών σαλέ και των καζίνο που επιλέγετε με τον… Ρομπέν σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών