Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017

Αναρχοκομμμουνιστές της κονόμας βεβήλωσαν την Ακρόπολη, ζητώντας περισσότερους λαθρομετανάστες

Δεν ησυχάζουν οι αναρχοκομμουνιστές "αλληλέγγυοι" της κονόμας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πατήσουν τα ιερά των Ελλήνων. Στήνουν τζαμί στον Βοτανικό, κατά το σύντομο παρελθόν στήσανε «μνημείο» για τους «πρόσφυγες» απέναντι από την Ακρόπολη και τώρα έφτασε η ώρα να πατήσουνε και πάνω στην Ακρόπολη.

Ο λόγος για τους καταπατητές, καταληψίες και εκμεταλλευτές της λεγόμενης City Plaza, οι οποίοι δεν αρκέστηκαν στο ότι έχουν καταλάβει ξενοδοχείο και το εκμεταλλεύονται για να κερδοφορούν, ανέβηκαν με τα πατσαβούρια τους και πάνω στην Ακρόπολη, προφανώς για να ζητήσουν περισσότερους πελάτες και περισσότερο...
αφορολόγητο και παράνομο κέρδος.

Το σκάνδαλο, βεβαίως, δεν βρίσκεται στην δράση των παρακρατικών. Βρίσκουν και τα κάνουν. Όμως είναι εξοργιστικό να προφασίζονται τους «επαναστάτες» αυτοί που με τις πλάτες των αρχών και της κυβέρνησης συνεχίζουν να παρανομούν και υψώνουν τα κουρέλια τους σε έναν ιερό χώρο, όπου αν τολμήσει κάποιος να ανεμίσει την Ελληνική Σημαία συλλαμβάνεται αυτομάτως. Σε αυτή την κατεύθυνση να θυμίσουμε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν προσαχθεί όχι πάνω στην Ακρόπολη, αλλά στους δρόμους γύρω από το Μετρό της Ακρόπολης επειδή μοίραζαν φυλλάδια.

Συνεπώς, ας μην υπάρχει καμία αυταπάτη. Δεν είναι ούτε «επαναστάτες», ούτε τίποτα το ιδιαίτερο. Απλοί κατσαπλιάδες και απατεώνες είναι που χωρίς την υποστήριξη του κράτους και του παρακράτους δεν θα είχαν κανενός είδους δραστηριότητα. Είναι απλώς οι νέοι πασόκοι του Σύριζα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών