Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

Συριζαίος Πουλάκης: Να καταργηθεί η πρωινή προσευχή στα σχολεία - Είναι κατάλοιπο του “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”!

Η επιχείρηση της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης Σύριζα- Ανέλ να μετατρέψουν το Ελληνικό κράτος σε άθεο και μαρξιστικό συνεχίζεται κανονικά.

Τα βήματα των εχθρών του Ελληνισμού, των ιερών μας παραδόσεων και της Ορθοδοξίας είναι μεθοδικά. Η κατάργηση της έπαρσης σημαίας και της απαγγελίας του εθνικού ύμνου στα δημοτικά σχολεία είχε έρθει μετά την απόφαση Γαβρόγλου για την επιλογή των σημαιοφόρων στα δημοτικά όχι ανάμεσα στους καλύτερους μαθητές, αλλά με κλήρωση.

Στην συνέχεια τα σχολικά βιβλία των Θρησκευτικών προκάλεσαν την μαζική οργή των Ελλήνων γονέων, καθώς αποσκοπούν...
στον εξισλαμισμό και την προσβολή της Ορθοδοξίας. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς Έλληνες γονείς να ζητούν εξαίρεση από την εκμάθηση αυτού του σχολικού βιβλίου εκτρώματος.

Το τελειωτικό χτύπημα στην Ελληνική Παιδεία θα έρθει με την πλήρη κατάργηση της πρωινής προσευχής, όπως ομολόγησε ο γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Πουλάκης.
Σε συνέχεια λοιπόν του ανθελληνικού κηρύγματος του προέδρου της Βουλής, Βούτση ο οποίος δήλωσε ότι "οι Έλληνες δεν είναι Ορθόδοξοι", ο Συριζαίος Πουλάκης δήλωσε σε συνέντευξή του στην "Βραδυνή": "Το κράτος σε όλες του τις εκφάνσεις επιτέλους να αποκτήσει κοσμικά χαρακτηριστικά... Ο θεσμός της πρωινής προσευχής είναι κατάλοιπο μιας πολύ περασμένης εποχής και μιας απολύτως αντιδραστικής αντίληψης περί… «Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών», που εισάγει – ακόμα και σε συμβολικό επίπεδο – έναν ανεπίτρεπτο διαχωρισμό μεταξύ των μαθητών. Η άσκηση της λατρείας είναι προσωπικό θέμα των παιδιών και των οικογενειών τους. Όχι του σχολείου»!

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να προσθέσουμε. Ο πόλεμος των μπολσεβίκων του Σύριζα κατά της Ορθοδοξίας είναι ξεκάθαρος και δεν θα σταματήσουν μέχρι να αφελληνίσουν και να αποχριστιανοποίησουν τον Ελληνικό Λαό. Δεν θα τους περάσει!

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία μας.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τα δικά του "κατάλοιπα" της παιδικής του ηλικίας, που έπαιζε το πουλάκι του ο πουλάκης ( και εξακολουθεί) δεν θα τα πληρώσουν τα παιδιάμας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών