Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

Κυνική παραδοχή από το ΚΚ€: Τα τσεπώναμε, όχι μόνο από την Ανατολική Γερμανία, αλλά και από άλλες σοσιαλιστικές χώρες!

Επιβεβαιώνοντας τόσο το επίπεδο θράσους και αναίδειας που τους διακατέχει όσο και την πολιτική επικαιροποίηση της φράσης «όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο κνίτης κοίταζε το δάχτυλο», οι εγχώριοι εναπομείναντες νοσταλγοί του μεγαλύτερου εγκληματία που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα (Στάλιν) φρόντισαν ξανά να αυτογελοιοποιηθούν και αναλόγως να εκτεθούν.

Ο λόγος, φυσικά, για το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) και τα όσα έγραψαν στην κομματική τους φυλλάδα για την αποκάλυψη που έκανε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι δηλαδή το «κόμμα του λαού» τα τσέπωνε από την Ανατολική Γερμανία προκειμένου να πολεμήσει την Ελλάδα την περίοδο 1946-1949.

Υπό τον τίτλο, λοιπόν «Σιγά τα ντοκουμέντα» διαβάζουμε και τα εξής: «Εδώ και μερικές μέρες, σε έντυπα και ιστοσελίδες που προπαγανδίζουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αναπαράγεται μία φωτογραφία...
με την οποία οι φασίστες προσπαθούν να παρουσιάσουν ως «ξενοκίνητο» και χρηματοδοτούμενο «απέξω» τον ηρωικό αγώνα του ΔΣΕ. Στη λεζάντα που συνοδεύει τη συγκεκριμένη φωτογραφία, τα φασιστοειδή «ανακαλύπτουν» οικονομική ενίσχυση του ΔΣΕ από τη σοσιαλιστική Γερμανική Λαϊκή Δημοκρατία. Σιγά τα φοβερά ντοκουμέντα! Τους διαβεβαιώνουμε ότι υπάρχουν δεκάδες αντίστοιχες φωτογραφίες, από χώρες όλου του κόσμου, ανάμεσά τους η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Μεγάλη Βρετανία, η τότε ΕΣΣΔ και άλλες σοσιαλιστικές χώρες, όπου ο λαός συνέδραμε και οικονομικά τη σκληρή πάλη του ΔΣΕ ενάντια στον εγγλέζικο και αμερικανικό ιμπεριαλισμό».

Είναι απίστευτα γλοιώδης και σιχαμερός (αλλά συνάμα και τόσο διδακτικός) ο κυνισμός των ανθελλήνων μπολσεβίκων του ΚΚΕ. Παραδέχονται ευθαρσώς όχι μόνο ότι οι συμμορίτες του ΔΣΕ έπαιρναν λεφτά από ένα ξένο κράτος (Ανατολική Γερμανία) αλλά και ότι και  «η τότε ΕΣΣΔ και άλλες σοσιαλιστικές χώρες, όπου ο λαός συνέδραμε και οικονομικά τη σκληρή πάλη του ΔΣΕ ενάντια στον εγγλέζικο και αμερικανικό ιμπεριαλισμό», δώσανε και αυτοί λεφτά στον Ζαχαριάδη και τους λοιπούς εγκληματίες! Με οικονομική ενίσχυση, δηλαδή, από ξένες χώρες οι «πατριώτες» του ΚΚΕ έδειχναν το ποιόν τους.

Οι φαιδρές δικαιολογίες  ότι, δήθεν, «ο λαός» των χωρών αυτών  συνείσφερε οικονομικά για την ανθελληνική βάση του ΔΣΕ προκαλεί αν όχι την αηδία, τουλάχιστον τον γέλωτα. Οι διορισμένες από την Σοβιετική Ένωση αχυράνθρωποι  του «υπαρκτού σοσιαλισμού» ξεζούμισαν τους ήδη εξουθενωμένους από κάθε περιουσιακό  στοιχείο λαούς τους για να παρέχουν χρήματα στους συμμορίτες του ΚΚΕ, έτσι ώστε αυτοί να μπορέσουν να καταστήσουν την Ελλάδα ως ένα ακόμη παράρτημα του «ερυθρού παραδείσου». Παραδίδουμε αυτούς τους ελεεινούς, τρισάθλιους και τιποτένιους  πουθενάδες στην χλεύη του Ελληνικού Λαού και τον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών