Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς ενάντια στη βλάσφημη παράσταση - ΒΙΝΤΕΟ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειο» στη Θεσσαλονίκη, παρουσία κλιμακίου της Χρυσής Αυγής. Βουλευτές και στελέχη, με επικεφαλής τον συναγωνιστή και βουλευτή Γιάννη Λαγό, αποδεχόμενοι την πρόσκληση των διοργανωτών παρευρέθηκαν απέναντι από το θέατρο μαζί με εκατοντάδες πατριώτες και πιστούς, διατρανώνοντας την εναντίωση τους και την αγανάκτηση τους για το περιεχόμενο του «έργου» «Η ώρα του διαβόλου», που προσβάλλει τα χρηστά ήθη και την Ορθοδοξία.

Η υποδοχή της Χρυσής Αυγής ήταν καθολική και ένθερμη, καθότι από το σύνολο της ελληνικής βουλής, μόνο αυτή έστειλε κλιμάκιο βουλευτών...
της για να διαμαρτυρηθεί έμπρακτα για το εν λόγω βλάσφημο έργο, αποδεικνύοντας έτσι και το μέγεθος της υποκρισίας του συνταγματικού τόξου, που από τη μία παριστάνει ότι σέβεται την Εκκλησία και από την άλλη εισάγει νομοσχέδια-εκτρώματα, που την προσβάλλουν, όπως το πρόσφατο για την αλλαγή φύλλου από τα 15 έτη.

Γνωρίζουμε ότι το αμαρτωλό καθεστώς θα επιστρατεύσει τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του για να επιτεθεί με φθηνό τρόπο στη Χρυσή Αυγή, με αφορμή τη συμμετοχή της στις εν λόγω συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Εκ προοιμίου του απαντούμε ότι ουδόλως μας νοιάζει η άποψη των φερεφώνων του, πολλώ δε μάλλον αυτή, όλων εκείνων που σε διαφορετική περίπτωση, για παράδειγμα προσβολής του ισλάμ αντί του χριστιανισμού, σήμερα θα έσκιζαν τα ρούχα τους από «αγανάκτηση» για τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία των σκηνοθετών, των ηθοποιών, ακόμα και των θεατών που ενδεχομένως θα παρακολουθούσαν ένα τέτοιο έργο.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών