Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 25, 2017

Η εξωτερική πολιτική των ραγιάδων: Ο Κοτζιάς συνάντησε τον Ερντογάν χωρίς την Ελληνική Σημαία!

Ο υπουργός Εξωτερικών του Σύριζα, Κοτζιάς συνάντησε στην Άγκυρα τον ομόλογό του Τσαβούσογλου, καθώς και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μόνο... τεμενάδες δεν τους έκανε!
Την ώρα που οι παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο συνεχίζονται απρόσκοπτα και οι τουρκοπράκτορες ξεσαλώνουν στην Θράκη με την αρωγή του "συνταγματικού τόξου", ο Κοτζιάς απηύθυνε πρόσκληση στον τούρκο πρόεδρο για επίσκεψη στην Αθήνα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο Κοτζιάς μετέφερε και την επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλου και δήλωσε εξαιρετικά...
χαρούμενος τη συνάντησή του με τον Ερντογάν, τον «σπουδαίο ηγέτη της γείτονος χώρας» και ευχαρίστησε θερμά τον «φίλο» τούρκο υπουργό Εξωτερικών!

Έφτασε μάλιστα σε τέτοιο σημείο υποχωρητικότητας και ραγιαδισμού που την ώρα που ο Ερντογάν συνεχίζει να στέλνει καραβιές λαθρομετανάστων, ο Κοτζιάς διευκρίνισε ότι η Ελλάδα έχει ταχθεί με τη μεγαλύτερη ειλικρίνεια, πεποίθηση και συνέπεια προς την ένωση ΕΕ-Τουρκίας!

Τέλος, είναι ενδεικτικό ότι στην συνάντηση Κοτζιά – Ερντογάν δεν υπήρχε πουθενά η Ελληνική Σημαία κατά παράβαση του διπλωματικού πρωτοκόλλου, κάτι που ουδόλως ενόχλησε τον υπουργό Εξωτερικών του Σύριζα!

Πόσο ραγιάδες πια...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών