Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2017

Ο μόνιμος εφιάλτης του Τσίπρα: “Το μέλλον δεν μπορεί να χτιστεί στον Εθνικισμό”

Συνάντηση με τους πρωθυπουργούς Βουλγαρίας, Ρουμανίας και τον πρόεδρο της Σερβίας είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου, όπως λέει το σχετικό δελτίο Τύπου, για να υπάρξει συνεννόηση στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, της ασφάλειας και του λεγόμενου «προσφυγικού».

Σε μία αποστροφή του λόγου του είπε: "Το κοινό μας μέλλον στα Βαλκάνια δεν μπορεί να κτιστεί πάνω στον εθνικισμό, όπως συνέβη...
στο παρελθόν, δυστυχώς, αλλά ούτε και σε σχεδιασμούς τρίτων για την περιοχή μας, μπορεί να κτιστεί πάνω στις μεγάλες δυνατότητες των λαών μας, στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου και σε ένα κοινό ευρωπαϊκό όραμα για την περιοχή μας".

Θα πει κανείς ότι αυτή είναι μια μόνιμη επωδός μεταξύ συστημικών και συνεπώς δεν έχει και ιδιαίτερη αξία. Όμως, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική, αφού η συγκεκριμένη φράση του Τσίπρα ειπώθηκε εμπρός στον πρόεδρο της Σερβίας, που έχει βάλει πρώτο στόχο του την επανάκτηση του Κοσόβου από τους αλβανούς και τους πρωθυπουργούς Ρουμανίας και Βουλγαρίας που έχουν υψώσει τεράστιους φράχτες εναντίον των λαθρομεταναστών.

Κοινώς, ο Τσίπρας ζώντας εφιάλτες ενισχύσεως της Χρυσής Αυγής δεν συγκρατήθηκε εμπρός στους συνομιλητές του, οι οποίοι αν και δεν είναι Εθνικιστές ασκούν πατριωτική πολιτική σε κάποια ζητήματα και τους προσέβαλε κατάμουτρα. Τόση ήταν η κάψα του να μιλήσει εναντίον του Εθνικισμού, που δεν σκέφτηκε καν με ποιους συναντάται...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών