Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

Τσίπρας-Καμμένος επαναφέρουν στα μουλωχτά την τροπολογία για τους «τουρκοσυλλόγους» μέσα στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου!

Είναι πολλές (και σε πολλούς – Ερντογάν Πασά, Σόρος, Μέρκελ, Τραμπ και δε συμμαζεύεται…) οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κατοχική συγκυβέρνηση των δωσιλόγων και τρέχει να τις προλάβει όλες!

Έτσι, σήμερα το δίδυμο της εθνικής και κοινωνικής καταστροφής (Τσίπρα – Καμμένου)  επανέφερε την προδοτική τροπολογία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», «κολλώντας» την στο νομοσχέδιο για την «διόρθωση ταυτότητας φύλου» που ψηφίζεται αύριο από την Ολομέλεια της Βουλής.

Η διάταξη υποχρεώνει τα ελληνικά δικαστήρια να επανεξετάζουν υποθέσεις για τις οποίες έχουν αποφασίσει τελεσίδικα εάν ο ενδιαφερόμενος δικαιωθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα, εάν η τροπολογία ψηφιστεί, στην περίπτωση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» –  την διάλυση της οποίας έχει αποφασίσει τελεσίδικα ο Άρειος Πάγος – τα ελληνικά δικαστήρια...
οφείλουν να δεχθούν ως νέο στοιχείο την απόφαση του ΕΔΑΔ που δικαιώνει την διοίκηση του συλλόγου και να ανοίξουν ξανά τον φάκελο της υπόθεσης ώστε να εξετάσουν εάν πρέπει να αναγνωριστεί και να λειτουργεί επίσημα.

Και βέβαια, η αναμενόμενη αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» θα αποτελέσει την Κερκόπορτα για την αναγνώριση ως «τουρκικής» της –σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάννης) μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά και άλλων «μειονοτήτων» (όπως π.χ. της «μακεδονικής»)!

Δεν είναι αφελείς ούτε έχουν… αυταπάτες, είναι συνειδητοί προδότες με συγκεκριμένη αποστολή να διαλύσουν την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών