Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 29, 2017

Φιμώνουν τη Χρυσή Αυγή και μετά γράφουν για απουσία της από τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα!

Το πώς μεταχειρίζονται τα ΜΜΕ την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας πέρα από παράνομο και αντισυνταγματικό, είναι εξοργιστικό! Είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια ένα πέπλο συνωμοσίας σιωπής καλύπτει όλες τις δραστηριότητες του Λαϊκού Συνδέσμου εντός και εκτός Βουλής και όλες οι ομιλίες, τα Δελτία Τύπου και οι δράσεις πλήρως αποσιωπούνται.

Στα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, βλέπουμε μόνο ψήγματα δηλώσεων και ενίοτε δυσφημιστικά και συκοφαντικά ρεπορτάζ, δίχως φυσικά την δυνατότητα απάντησης από την Χρυσή Αυγή. Η αρχή της ισονομίας και της ελεύθερης ενημέρωσης...
καταστρατηγείται πλήρως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως προβολή!

Η νέα τακτική συκοφάντησης λοιπόν είναι από την μια να αποσιωπάται πλήρως κάθε δραστηριότητα και από την άλλη οι δημοσιογράφοι να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για χαμηλούς τόνους και απουσία από τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ολοσέλιδο άρθρο του A. Καψαμπέλη στην εφημερίδα "Δημοκρατία" με τον χαρακτηριστικό τίτλο: "Γιατί έπεσε σε χειμερία νάρκη η Χρυσή Αυγή". Στο εν λόγω άρθρο ο Καψαμπέλης αρχικά ομολογεί πως η Χρυσή Αυγή διατηρεί τα ποσοστά της και την τρίτη θέση, πάρα το σπρώξιμο που γίνεται στο κλεφτοΠασόκ, αλλά και την έναρξη της Δίκης που ουδόλως επηρέασε τους ψηφοφόρους.

Στην συνέχεια αναρωτιέται γιατί η Χρυσή Αυγή έχει χαμηλώσει τους τόνους (;), τοποθετώντας μάλιστα και μια πρόσφατη φωτογραφία από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου και την αντιπαράθεση με τον υπουργό Κοντονή. Πώς γίνεται άραγε να έχουν χαμηλώσει οι τόνοι και σύσσωμη η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής να εξαπολύει δριμεία επίθεση μέσα στην Βουλή και τον Αρχηγό να καταγγέλλει ανοιχτά τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι καλύπτει τους "συντρόφους" τρομοκράτες;

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως η λεζάντα στην φωτογραφία λέει για μια "παλαιότερη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου", ενώ είναι το στιγμιότυπο πριν 10 μέρες και η έντονη αντιπαράθεση με τον Κοντονή!

Στην συνέχεια ο αρθρογράφος εκφράζει απορίες για την αδράνεια (;) και ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή περνά απαρατήρητη. Μα πώς γίνεται να την παρατηρήσει κάποιος, αφού κανένα συστημικό κανάλι, καμιά εφημερίδα και καμία ειδησεογραφική ιστοσελίδα δεν προβάλει ΠΟΤΕ την δραστηριότητα και τις ομιλίες του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και των λοιπών βουλευτών της Χρυσής Αυγής!

Στην τελευταία συζήτηση πολιτικών Αρχηγών μάλιστα για την "αλλαγή ταυτότητας φύλου" υπήρχαν ολόκληρα ολοσέλιδα άρθρα για την Γεννηματά που απουσίαζε και καμία αναφορά στον Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής και στις ομιλίες και των άλλων βουλευτών που έδωσαν μάχη ενάντια στην τουρκοτροπολογία και την απαξίωση του θεσμού της Οικογένειας.

Είδατε πουθενά τα εγκαίνια των νέων γραφείων στον Πειραιά, τα εγκαίνια του Πολυχώρου στην Μεσογείων ή κάποια άλλη δράση της Χρυσής Αυγής πέρα από την ιστοσελίδα μας; Όλον αυτόν τον κόσμο τον έχουν δει σε καμιά εκδήλωση άλλου κόμματος;


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών