Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2017

Ρατσιστικό αμόκ κατά Ελλήνων από κόμματα και κανάλια για την Σαντορίνη - ΒΙΝΤΕΟ

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Πρέπει να είναι κανείς παντελώς ανιστόρητος για να υπερασπίζεται το δικαίωμα αλβανών να σηκώνουν την Ελληνική Σημαία την επέτειο της 28η Οκτωβρίου. Το 1940, ως γνωστόν, οι αλβανοί εισέβαλαν στην Πατρίδα μας ως σύμμαχοι των ιταλών. Σε κάθε ιταλική μεραρχία συμμετείχαν δύο αλβανικά τάγματα, ενώ είχαν σχηματιστεί και τρία ειδικά τάγματα αλβανών μελανοχιτώνων. Το ιστορικό ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου, οι πρώτες επίλεκτες ιταλικές δυνάμεις που έσπασαν τα ελληνικά σύνορα είχαν οδηγούς αλβανούς, που γνώριζαν άριστα την τοπογραφία της παραμεθορίου.

Φυσικά, οι εισβολείς αυτοί έγιναν σκόνη και συνετρίβησαν από την ορμή του Ελληνικού Στρατού. Μέσα σε ελάχιστες ημέρες, η προαιώνια ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου είχε απελευθερωθεί από τις ημέτερες Δυνάμεις και οι ανθέλληνες αλβανοί είχαν ριχτεί στη θάλασσα μαζί με τους ιταλούς. Αυτά για την ιστορία…

Το περασμένο Σάββατο, οι πολίτες στο Εμπορειό της Σαντορίνης εξέφρασαν ειρηνικά και νόμιμα την αντίθεσή τους στο να δοθεί η ελληνική σημαία σε μαθήτρια αλβανικής καταγωγής. Το γεγονός αυτό προκάλεσε...
ρατσιστικό αμόκ σε ολόκληρο το διεφθαρμένο ανθελληνικό καθεστώς. Όλα τα κανάλια και όλα τα κόμματα (από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά) έσταξαν χολή κατά των συμπολιτών μας. Σύμφωνα με πληροφορίες σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος τους, την ώρα που οι παρακρατικοί ρουβίκωνες κάνουν ντου στη βουλή και μετά η αστυνομία τους πηγαίνει σπίτι χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί.

Επειδή προ ολίγων ημερών βρέθηκα στην Σαντορίνη και είδα με τα μάτια μου την κατάσταση, οφείλω να αναφέρω τα εξής: στα σχολεία του νησιού οι Έλληνες μαθητές αποτελούν πλέον μία μικρή μειοψηφία. Οι αλβανοί πλειοψηφούν και φυσικά η συμπεριφορά τους είναι ακραία ανθελληνική. Η νόμιμη διαμαρτυρία πολιτών στο Εμπορειό ήταν αποτέλεσμα αυτής της τραγικής κατάστασης, την οποία δυστυχώς συναντάμε σε πολλές περιοχές της χώρας.


Την ίδια ώρα ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και τα λοιπά φερέφωνα ανθελληνικών κέντρων στέλνουν τα παιδιά τους στις σχολές Χιλ και στα πιο ακριβά κολλέγια. Στα σχολεία αυτά απαγορεύεται στους αλβανούς να περάσουν ακόμα και απ’ έξω. Είναι επομένως εύκολο και ανέξοδο για τους βαθύπλουτους συριζαίους και νεοδημοκράτες να υβρίζουν τους απλούς πολίτες, που βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Η Χρυσή Αυγή - η μόνη δύναμη που μπορεί να σταματήσει τον αφελληνισμό της Ελλάδος στέκεται στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας - που αγωνίζονται με νόμιμα μέσα για μία ελεύθερη Πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών