Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2017

ΤΑ… ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ! ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ CABLESTREET ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Την… ξεχάσαμε την πρώτη στην ιστορία μαζική παρακρατική εκδήλωση, αλλά φρόντισαν τα συντρόφια της παρακρατικής – τσιπροκαμμενικής συμμορίας ΟΡΜΑ να μας την θυμίσουν.
Έγινε πριν από 81 χρόνια, στις 4 Οκτωβρίου 1936, στο Λονδίνο και αποτέλεσε τον «μπούσουλα» του μαρξιστικού παρακράτους κατά των εθνικιστών!

Όλα άρχισαν όταν ο ηγέτης των Βρετανών εθνικιστών, Sir Oswald Mosley, αποφάσισε να διοργανώσει μια μεγάλη πορεία στους δρόμους του Λονδίνου, με επίκεντρο ...
την Cable Street στο East End στο κέντρο του Λονδίνου.



Η αναγγελία της πορείας, ως επισφράγισμα της μεγάλης ανόδου του εθνικιστικού κινήματος, προκάλεσε πανικό στο βρετανικό κατεστημένο, που οργάνωνε την ανθρωποσφαγή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, σε συνεργασία με τους πέραν του Ατλαντικού παγκόσμιους αφέντες και τον χασάπη Στάλιν. Ωστόσο, το κατεστημένο δεν ήθελε να χρεωθεί το κατ’ επίφαση «δημοκρατικό» κράτος μια απαγόρευση της πορείας, για να μην προκαλέσει τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, κι έτσι ανέθεσε τη βρώμικη δουλειά στο μαρξιστικό παρακράτος!

Έτσι, διατάχθηκαν οι σταλινικές συμμορίες της άκρας αριστεράς, να ζητήσουν την απαγόρευση της πορείας, καλλιεργώντας κλίμα τεχνητής έντασης, για να εξάψουν τα πνεύματα και να αναγκάσουν την ηγεσία του εθνικιστικού κινήματος να ματαιώσει την πορεία. Αλλά, ο Μόσλευ δεν τους έκανε τη χάρη!

Μπήκαν, λοιπόν, σε ενέργεια τα μεγάλα μέσα! Με πρωτοβουλία των σταλινικών και των σιωνιστικών οργανώσεων της Βρετανίας (στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα ίδια άτομα ήταν μέλη και στις σταλινικές και στις σιωνιστές οργανώσεις) στήθηκε αντισυγκέντρωση στον ίδιο χώρο που θα γινόταν η νόμιμη συγκέντρωση των εθνικιστών.

Κι ενώ η εθνικιστική πορεία ήταν σε εξέλιξη, οι αστυνομικές δυνάμεις άνοιξαν χώρο στις οπλισμένες σιωνιστικές-σταλινικές συμμορίες να επιτεθούν. Ακολούθησε μακελειό, κι υπ’ αυτές τις συνθήκες βρήκε δικαιολογία η Αστυνομία να διαλύσει την εθνικιστική συγκέντρωση!

Από τότε μέχρι σήμερα, την ίδια ακριβώς μέθοδο χρησιμοποιούν τα αστικά κράτη κατά των εθνικιστών, με σκοπίμως επεισοδιακές αντισυγκεντρώσεις παρακρατικών μαρξιστικών σκουπιδιών!

1 σχόλιο:

  1. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στις ΗΠΑ από τον εκεί ΕΒΡΑΪΚΌ υποκοσμο ....

    http://redskywarning.blogspot.de/2017/09/jewish-daily-forward-antifa.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών