Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009

H απάντηση της ΝΔ για το θέμα της εξεταστικής της υπόθεσης του Βατοπεδίου


«Επειδή βλέπω να γίνονται κάποιες ηθελημένες ή αθέλητες παρεξηγήσεις, σε σχέση με τη θέση της Ν.Δ. για το θέμα των Εξεταστικών, θεωρώ απαραίτητο να επαναλάβω, για πολλοστή φορά, τη μόνιμη, πάγια και σταθερή θέση της Ν.Δ. για το συγκεκριμένο θέμα της συγκρότησης και λειτουργίας Εξεταστικών  Επιτροπών.
Τι λέει, λοιπόν, η Ν.Δ.: Διαφάνεια παντού. Δεν έχουμε να φοβηθούμε την αλήθεια, την πραγματικότητα. Θέλουμε να φανεί η αλήθεια σε όλες αυτές τις υποθέσεις. Γι’ αυτό η Ν.Δ. θα είναι παρούσα με τους βουλευτές της, οι οποίοι θα έχουν ενεργό συμμετοχή, σε όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές, αδιακρίτως. Αυτό γιατί, πρώτον θέλουμε να διερευνηθεί η αλήθεια και δεύτερον, γιατί θέλουμε να αποκρούσουμε τη διαφαινόμενη πρόθεση του Πρωθυπουργού, να χρησιμοποιήσει την όλη διαδικασία των Εξεταστικών, για να αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη, από την κραυγαλέα αδυναμία της κυβέρνησης Παπανδρέου, να κυβερνήσει και να παράξει ουσιαστικό κυβερνητικό έργο.
Για την υπόθεση του Βατοπεδίου, ισχύει η γενική θέση της Ν.Δ. να διερευνηθούν τα πάντα, να υπάρξει διαφάνεια παντού. Δεν φοβόμαστε την αλήθεια. Ωστόσο δεν μπορεί παρά να σημειώσουμε- και αυτό σημαίνει ο αστερίσκος,- ότι για την υπόθεση του Βατοπεδίου έχει γίνει ήδη Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ακολουθήθηκαν τα διαλαμβανόμενα από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, συμμετείχαν όλα τα πολιτικά κόμματα και  βγήκε με νόμιμο τρόπο πόρισμα, το οποίο ψηφίστηκε και έγινε δεκτό από την τότε πλειοψηφία του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Εάν το ΠΑΣΟΚ, ή κάποιος άλλος έχουν να συνεισφέρουν στην υπόθεση του Βατοπεδίου, με καινούργια στοιχεία, η Ν.Δ., σε κάθε περίπτωση, θα είναι παρούσα για να συμβάλει αποφασιστικά στη διερεύνηση του θέματος και στην αποκάλυψη  της αλήθειας. Γιατί όπως είπαμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ............

    ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ

    ΛΑΟΣ και παλι ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το Blog σας...Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη βάζοντας το blog μας στη σελίδα σας. Θέλουμε επίσης να σας πούμε ότι τα «μεγάλα» Blog των δημοσιογράφων που βάζετε στη σελίδα σας …δεν σας βάζουν αυτά… σκεφτήκατε ποτέ γιατί..??? Tους έχετε κάνει μάγκες…για βγάλτε τους από τι σελίδα σας να τους δούμε..!! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

    www.ksipnistere.blogspot.com
    email : ksipnistere1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών