Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 20, 2010

Και η ξεφτίλα συνεχίζεται....

Το ιστορικό θωρηκτό – καταδρομικό «Γ. Αβέρωφ» ήρθε στην επικαιρότητα όχι για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την καθέλκυση του, και τα όσα πρόσφερε στους αγώνες του Έθνους για απελευθέρωση των νησιών του Ν.Α Αιγαίου, αλλά για το προκλητικό πάρτι του ζεύγους Πατίτσα - Χρουσαλά  στο κατάστρωμα του, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το protothema gr., οι καλεσμένοι σεβάστηκαν με τον …πλέον προσήκοντα τρόπο τον χώρo, τιμώντας με τη σεμνότητα της παρουσίας τους τις μνήμες των ηρώων που έχουν περάσει από το ιστορικό θωρηκτό...



Τα κανόνια, οι κουπαστές, οι φλόκοι, γενικά κάθε γωνιά του μνημείου αυτού της ζωντανής ιστορίας της χώρας μας μοιάζει να ξαναγεννήθηκε μέσα από τα καλλίγραμμα σώματα των μοντέλων και των λαμπερών προσόντων τους που επιδείχθηκαν ανάμεσα στις τιμημένες στολές του Πολεμικού Ναυτικού, που έφεραν με το ποτήρι και με αιθέριες υπάρξεις ανά χείρας αξιωματικοί και ναύτες.



Προφανώς, ο αγώνας των ηρώων που χάθηκαν στις μάχες του Έθνους με το “Αβέρωφ” περνά πια σε άλλη διάσταση με την παρουσία μοντέλων, αρκετά εκ των οποίων έχουν, όπως μπορείτε να δείτε, φωτογραφηθεί στο Playboy σε ιδιαίτερα αποκαλυπτικές πόζες.



Λεό - Μαργαρίτα: Από τη χαρά …στη διαπόμπευση

Της Εβελίνας Ρίζου

Το πλοίο-σύμβολο  ου Πολεμικού  Ναυτικού, «Γεώργιος  Αφέρωφ», έγινε αγνώριστο προκειμένου να φιλοξενήσει το πάρτι της εταιρίας “Atlas Maritime”, της οικογένειας Πατίτσα, στο πλαίσιο των φετινών «Ποσειδωνίων». Μπορεί το «Αβέρωφ» να άντεξε τις ναυμαχίες στον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο… μπορεί να βγήκε αλώβητο από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο καταφέρνοντας περήφανες νίκες, ωστόσο η …τορπίλη της εκδήλωσης που πραγματοποίησαν εκεί το μοντέλο-παρουσιάστρια, Μαριέττα Χρουσαλά και ο εφοπλιστής σύζυγός της, Λεό Πατίτσας, “βύθισε” την αξιοπιστία του Πολεμικού Ναυτικού, συνολικά.
συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών