Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 21, 2010

Η επίσκεψη της Κ. Μπατζελή στον Έβρο...

Από το http://alexpolisonline.blogspot.com/

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε πως η επίσκεψη της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνας Μπατζελή στο νομό Έβρου, έμεινε χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Στην εκδήλωση, που οργάνωσε στις Φέρες ο Σύλλογος Αγροτών Φερών, η Υπουργός περιορίστηκε ως συνήθως σε γενικές διατυπώσεις με ανεδαφικό περιεχόμενο.
Παρά τις αλλεπάλληλες απόπειρες διαπραγματεύσεις για...

την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο, μεγάλος αριθμός αγροτών και κτηνοτρόφων συνεχίζει να παραμένει απλήρωτος. Τόσο στα δικαιώματα όσο και στους βοσκότοπους και στην συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος δεν ακούστηκε από την κ. Μπατζελή το παραμικρό. Οι νέοι αγρότες πλέον θα πάρουν πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που είχαν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η εξισωτική ενίσχυση των κτηνοτρόφων για το 2009 παραμένει απλήρωτη και ενώ δεν εγκρίθηκε το πρόγραμμα της αγροτικής οδοποιίας, η κα. Μπατζελή δεν ανακοίνωσε ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ στο νομό Έβρου στα πλαίσια της 4ης προγραμματικής περιόδου. Με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ ο νομός Έβρου παραμένει ο μοναδικός νομός στην Ελλάδα που δεν θα έχει ενταγμένο έργο στο πρόγραμμα του Υπουργείου "Αλέξανδρος Μπαλτατζής"...»
Να υπενθυμίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε προγραμματίσει στο πλαίσιο της 4ης προγραμματικής περιόδου, Αναπτυξιακά Έργα στο νομό Έβρου όπως το αρδευτικό έργο του κάμπου Τυχερού, την αντικατάσταση δικτύου ΤΟΕΒ Βύσσας, και αναδασμούς τα οποία σταμάτησαν από την « φιλοαγροτική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αντί να αναγνωρίσει τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα ως πυλώνες της Εθνικής Οικονομίας, τους αντιμετωπίζει ως ασήμαντο παρακλάδι, κωφεύοντας μπροστά στα πιεστικά ζητήματα επιβίωσης που θέτουν οι παραγωγοί μας. Πρέπει η κυβέρνηση να αναλάβει με σοβαρότητα, επιτέλους, τις ευθύνες της απέναντι στους Έλληνες παραγωγούς και κτηνοτρόφους. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να κοιτάξει στα μάτια τους Έλληνες παραγωγούς και κτηνοτρόφους και να απαντήσει εάν, εν τέλει, διαθέτει εθνική στρατηγική για τους παραπάνω κλάδους και αν ο Έβρος είναι στις προτεραιότητες της.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών