Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Ποιοι έχουν στον (πράσινο) ήλιο μοίρα…

«ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», λέει ο θυμόσοφος λαός και για μια ακόμη φορά δικαιώνεται πανηγυρικά.
Το ΠΑΣΟΚ του κ. Γιώργου Παπανδρέου αποδεικνύεται ότι δεν διαφέρει από το «ΠΑΣΟΚ του ’80» (όταν οι προσλήψεις στο Δημόσιο γίνονταν με κριτήριο την ταυτότητα της κλαδικής) ή του «σημιτικού ΠΑΣΟΚ», με τις μίζες, τα παιχνίδια στο Χρηματιστήριο και τις…
χρυσές κονόμες των λίγων ημετέρων σε βάρος των πολλών (απλών εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων).

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΝΟΜΟΤΥΠΟ «ΡΟΥΣΦΕΤΙ» του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στους δύο συνεργάτες του, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, συμπεραίνεται ότι το «νέο ΠΑΣΟΚ» είναι ακόμη πιο επικίνδυνο.
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του κ. Γιώργου Παπανδρέου επιβάλλει τα πλέον επώδυνα από κοινωνικής άποψης μέτρα σε βάρος της μεγάλης πλειονότητας των πολιτών, με τον πρωθυπουργό να επαγγέλλεται ως αντιστάθμισμα την επαναφορά της αξιοκρατίας σε όλα τα επίπεδα και φυσικά στο Δημόσιο, τα κορυφαία στελέχη του δείχνουν να μην έχουν κανένα ηθικό κόλλημα μπροστά στην τακτοποίηση των δικών τους.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, με αφορμή το βόλεμα των δύο εφοριακών από τον κ. Παπακωνσταντίνου, διαφαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου ξεπέρασε ακόμη και τον «κακό εαυτό» του ΠΑΣΟΚ των προηγούμενων δύο δεκαετιών. Οι αρμόδιοι υπουργοί έφτιαξαν έναν -υποτίθεται- πιο αντικειμενικό νόμο για τις κρίσεις των στελεχών του δημόσιου τομέα, για να τον «ξεχαρβαλώσουν» μέσα σε μια νύκτα για την εξυπηρέτηση των δικών τους, «πράσινων παιδιών»
Από τον χθεσινό "Ε.Τ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών