Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Αγωγή Marfin κατά του Δημήτρη Τσιρώνη!..

Ενόχλησαν οι αποκαλύψεις του Ηπειρώτη βουλευτή για την Marfin και τη Μονή Βατοπεδίου
Tη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη σχέση της Μονής Βατοπεδίου με την Τράπεζα Malfin, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου και της δηλώσεις του βουλευτή Άρτας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Τσιρώνη.Την έρευνα ανέλαβε να...


διενεργήσει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος, ο οποίος έλαβε εντολή να μελετήσει όλα τα στοιχεία, που αφορούν το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή για την υπόθεση της Μονής.Στο συγκεκριμένο πόρισμα αναφέρεται ότι η Μονή Βατοπεδίου έλαβε δάνειο, ύψους 156,9 εκατ. ευρώ, χωρίς εγγυήσεις, από τη Malfin και μέρος του ποσού αυτού διέθεσε, μεταξύ άλλων, για την αγορά μετοχών του ΟΤΕ (το Σεπτέμβριο του 2007), την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της MIG, καθώς και σε επενδύσεις σε εταιρίες του Ομίλου.

Αγωγή στον Τσριρώνη!!!
Σχετικά με τη διενέργεια της έρευνας η διοίκηση της Marfin Egnatia Bank εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:"Η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης της Δικαιοσύνης είναι επιθυμητή ώστε να τερματιστεί επιτέλους η λασπολογία κατά της Τράπεζάς μας που εκπορεύεται από συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους και αναπαράγεται με αξιοθαύμαστη ένταση μέσα από τα κανάλια STAR και MEGA. Ουδέν στοιχείο προέκυψε ή μπορεί να προκύψει που να αποδεικνύει ανάμειξη ούτε καν γνώση των σχέσεων και των συναλλαγών του πελάτη μας (Μονή Βατοπεδίου) με το Δημόσιο ή που να αφορά οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια οποιασδήποτε μορφής της Τράπεζάς μας. Όσοι προσπαθούν να μας εμπλέξουν σε "σκάνδαλα" ματαιοπονούν. Η λάσπη δεν μας αγγίζει και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Η Δικαιοσύνη θα μας δικαιώσει και ενώπιον της θα λογοδοτήσουν σύντομα οι συκοφάντες από οποιοδήποτε χώρο και αν προέρχονται.Ήδη έχουμε καταθέσει αγωγές κατά του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημητρίου Τσιρώνη και της εφημερίδας ΠΡΑΣΙΝΗ για προσβολή της προσωπικότητας της Τράπεζας και αποκατάσταση της ηθικής της βλάβης συνεπεία των συκοφαντικών και δυσφημιστικών δηλώσεων και δημοσιευμάτων τους αντίστοιχα".
epirusgate.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών