Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2010

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ:ΠΡΟΚΡΥΞΗ CLOPY PASTE ΑΠΟ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ACTIVE MEMBER,ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ V FOR VENDETTA ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ..

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΧΤΑ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ 20-30ΕΤΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 
ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ,ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ...ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.
Η προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών αποδεικνύει ότι οι συντάκτες της δεν έχουν μείνει ανεπηρέαστοι από ό,τι έχουν ακούσει, διαβάσει, ενδεχομένως και σπουδάσει. Το κείμενό τους βρίθει αναφορών σε τεκμήρια μιας κουλτούρας όχι αποκλειστικά αναρχοαριστερού φάσματος και περιλαμβάνει από στίχους των Αctive Μember μέχρι ορολογία της βυζαντινής ζωγραφικής. Ενα μικρό λεξικό δανείων παρουσιάζουμε παρακάτω. Μια δεύτερη, πιο προσεκτική ανάγνωση του κειμένου της επιλεγόμενης Σέχτας Επαναστατών θα μπορούσε να εντοπίσει διάφορες αναφορές που, με ασφάλεια, έχουν επηρεάσει τη σκέψη του ή της συγγραφέα (ή των συγγραφέων) της προκήρυξης. Αναφορές που, ανάμεσα σε ανορθογραφίες, λάθη αλλά και την εμμονή να γράφουν την Ελλάδα με πεζό, ελλάδα, όλες μπερδεύονται (όχι γλυκά). Η θεμελιωμένη σε άλλα κείμενα διακειμενική «ανακοίνωση ν 4», ανάμεσα σε άλλες, κάνει και τις ακόλουθες αναφορές:

«Δανεικές προσευχές» συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών