Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2010

Η χώρα των θαυμάτων

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ’ ΕΥΧΗΝ. Ο,τι πιάνει στα χέρια της αυτή η κυβέρνηση γίνεται χρυσός… Κάπως έτσι παρουσίασε την κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα στην ομιλία του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Επειδή, δε, τα εποίησαν όλα τόσο καλά ως άλλοι μάγοι, η κυβέρνηση πέτυχε τους στόχους της πολύ νωρίτερα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ήδη επικεντρώνεται σε νέους στόχους! Μήπως ζούμε...
στη Χώρα των Θαυμάτων και δεν το έχουμε καταλάβει; Πού τα είδε όλα αυτά που είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, διότι είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι κανείς άλλος στην Ελλάδα δεν μπορεί να παρακολουθήσει το συλλογισμό του.


Η KYBEΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, που πέτυχε όλα αυτά, στοχεύει τώρα στην ενίσχυση της ανάπτυξης και του ανταγωνισμού, ενώ πιστεύει ότι οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που ΘΑ γίνουν, ΘΑ οδηγήσουν σε αύξηση της παραγωγής κατά 5 με 6%. Μίλησε, δε, και για την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου με αξία άνω των 270 δισεκατομμυρίων ευρώ. Δεν είπε όμως στους συνδαιτυμόνες του ποιοι θα είναι οι επενδυτές που θα έρθουν στην Ελλάδα να τοποθετήσουν τα χρήματά τους, με τη φορολόγηση που έχει επιβάλει, η οποία είναι πολλαπλάσια κάθε όμορου κράτους και τη γραφειοκρατία που καταδυναστεύει τους πάντες. Πραγματικά μένουμε έκπληκτοι με την ασυνέπεια των λόγων του πρωθυπουργού. Δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται σε ποια κατάσταση βρίσκονται χιλιάδες νοικοκυριά. Δεν είναι δυνατόν να μη συναισθάνεται το δράμα που περνούν εκατοντάδες μικροεπιχειρηματίες, που είτε έχουν κλείσει ή βρίσκονται στα πρόθυρα να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, επειδή το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει τίποτα ώστε να τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν μια ανάσα.
E.T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών