Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 04, 2010

Μεταρρύθμιση με το ζόρι...

Τον «Καλλικράτη» πολλοί αγάπησαν στη θεωρία, στην πράξη όμως όλοι στην κυβέρνηση κάνουν πίσω, όπως φαίνεται... Ο πρωθυπουργός προσπαθεί εναγωνίως μέχρι και την τελευταία στιγμή να...
πείσει τα ίδια του τα στελέχη για το «μεγάλο έργο» που αφήνει παρακαταθήκη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Οι συνεργάτες του ψάχνουν με τα κιάλια για να βρουν ισχυρές προσωπικότητες να υπηρετήσουν το μεγαλειώδες έργο, τον «Καλλικράτη». Δυστυχώς για το Μαξίμου, δεν υπάρχουν πρωτοκλασάτα στελέχη τα οποία να ανταποκρίνονται άμεσα στα καλέσματα του Γιώργου Παπανδρέου να υπηρετήσουν με θέρμη την Αυτοδιοίκηση. Οσοι τελικά πειστούν, φοβούμενοι τυχόν αποπομπή τους, θα το κάνουν με μισή καρδιά.
Οταν όμως η κυβέρνηση δεν μπορεί να πείσει τα ίδια της τα στελέχη, όταν οι υπουργοί και οι υφυπουργοί θεωρούν ότι μειώνεται η προσωπικότητά τους, πώς μπορούν ο πρωθυπουργός και το Μαξίμου να θριαμβολογούν για το έργο που θα δώσει, όπως ισχυρίζονται, νέα πνοή στο δήμο και την κοινότητα.
Η ηγετική ομάδα είχε εμφανές πρόβλημα να καθορίσει ποιοι γνωστοί πολιτικοί του κόμματος θα κατέβαιναν ως υποψήφιοι. Μετά τις ανακοινώσεις, που τοποθετούνται για αύριο, είναι φυσικό ότι θα επιστρατευθεί ο λαϊκισμός, προσφιλής μέθοδος του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ότι όλα είναι «μέλι γάλα», ότι το κόμμα του ενωμένο θα προωθήσει τις αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην ελληνική περιφέρεια... Θα προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει για μία ακόμη φορά τον άμοιρο πολίτη, ο οποίος τόσες ημέρες παρακολουθούσε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ να κάνουν δηλώσεις ότι δεν αποδέχονται θέσεις στην Αυτοδιοίκηση, λέγοντάς του ότι η κυβέρνηση συνεχίζει αγέρωχα την πορεία της χωρίς ταλαντεύσεις, για να πετύχει στο έργο της.
"Ε.Τ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών