Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 04, 2010

Ο tzogadoros γράφει και προτείνει

Καλησπέρα σας σύντροφοι.

Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να γράψω κάτι για τη χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής. Χωρίς φαντασία, νωχελική και με λιγοστές εμπνεύσεις δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια για παρουσία της στο Euro 2012. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε, προσωπική γνώμη, ο Σαλπιγγίδης που τα έδωσε όλα. Ελπίζουμε σε άμεση βελτίωση γιατί οι Κροάτες δεν αστειεύονται.

Στα του στοιχήματος τώρα. Χθες...
δεν ήταν και η καλύτερη μέρα. Αν και 'περάσα' μια μπόμπα, 5 και άνω τόνων. Μιλαώ φυσικά για την Β. Ιρλανδία.

Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. 2/6 είναι κακός απολογισμός. Πάμε στα σημερινά που έχουμε και μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Οι μικρές αγγλίες είναι από τις αγαπημένες μου και τις τιμάω πολλά χρόνια.
Προτείνω λοιπόν τους άσσους της Σαουθάμπτον, Κέιμπριτζ και το διπλό της Λούτον.
Βασική μου τριάδα η παραπάνω και από εκεί και πέρα θα ψάξω τα πολλά σκολ στο Κάρντιφ- Χαλ και το Άκριγκτον- Γουίκομ. Ίσως και να ποντάρω κάποια ψιλά στην μπόμπα της Χέρεφορντ , που παίζει με την Μπέρτον. Μια ομάδα με πολλά εξωγηπεδικά προβλήματα.


Στα βραδινά παιχνίδια θα στηρίξω την αγαπημένη μου ομάδα στη Β' Ισπανίας, Έλτσε, που δείχνει φέτος ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Τώρα οι 'guru' του ΟΠΑΠ γιατί δίνουν φαβορί την Καρταγένα, τι να σας πω. Μάλλον κάτι παραπάνω....ΔΕΝ ξέρουν.
Θα ριξω και μερικά λεφτάκια στους Λος Άντζελες.

Στο Μπάσκετ τώρα.
Η Σερβία αντιμετωπίζει τους Κροάτες. Βαλκανική μάχη με μεγάλη ιστορία και αντιπαλότητα. Αν ήμουν book θα έδινα στους Σέρβους πλεονέκτημα το πολύ 4 πόντων. Τώρα γιατί στον ΟΠΑΠ τους δίνουν 9,5 μη ρωτάτε. Ετάξει οι Σέρβοι είναι καλύτεροι, αλλά σε τέτοια γειτονικά ντέρμπι δεν παίζει ρόλο μόνο η αξία και η ποιότητα των παικτών. Θα στηρίξω τους Κροάτες στο δικό τους χάντικαπ με την ελπίδα τα σουτ των Πόποβιτς Τόμας να βρίσκουν 'διχτάκι'. Ο Τόμιτς να σκοράρει κάτω από τη ρακέτα και ο Ούκιτς να κάνει το δικό του 'show'. Θέω όμως να πω και κάτι άλλο. Αν ο Πλάνινιτς σήμερα δεν ξυπνήσει τότε οι Σέρβοι θα έχουν πολύ ευκολότερο έργο.
Στον άλλο αγώνα η 'επίσημη' αγαπημένη παίζει με τον κακό της δαίμονα την Ισπανία. Τι να πούμε για τους Ισπανούς. Οι Ίβηρες τα έχουν σαρώσει όλα τα τελευταία 4 χρόνια. Μόνο το χρυσό στους Ολυμπαικούς τους ξέφυγε. Είναι καλύτερη ομάδα από όλες τις απόψεις. Στο μόνο που ελπίζω είναι η ελληνική ψυχή και καρδιά θα τους λυγίσουν στο τέλος. Ο Διαμαντίδης χρωτάει, μαζί με τον Τσαρτσαρή, ένα μεγάλο παιχνίδι. Κάντε το σήμερα μάγκες. Εν κατακλείδι θα κοντράρω την Ελλάδα. Δεν το θέλω αλλά δε γίνεται αλλιώς. 5,5 πόνοτι είναι μικρό αβαντάζ. Με 8 και άνω το συζητούσα. Ισπανία λοιπόν στοιχηματικά και ελπίζω να πάω 'κουβά' εδώ.

Καλή  σας, στοιχηματική και ότι άλλο θέλετε, ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών