Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17, 2010

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Νικόλαος Δένδιας, για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας

« Η κατάσταση σε αρκετές γειτονιές της Αθήνας, όπως στην περιοχή  του Αγίου Παντελεήμονα και την Πλατεία Αμερικής,  είναι πλέον εκρηκτική!  Τα αλλεπάλληλα κρούσματα ενόπλων συμπλοκών, η εγκληματικότητα σε όλες της τις μορφές και  η διακίνηση ναρκωτικών, έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αβίωτη.
Είναι ώρα, επιτέλους, να...
συνειδητοποιήσει η  Κυβέρνηση της χώρας μας, όπως και ο νέος Υπουργός  Προστασίας του Πολίτη,  το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος και ότι πραγματικά ‘’δεν πάει άλλο’’. Η ‘’γκετοποίηση’’ μεγάλου τμήματος της πρωτεύουσας, η οποία εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό, σε ολοένα και περισσότερες περιοχές, είναι ‘’πυριτιδαποθήκη’’  στην κοινωνική συνοχή.  Δυστυχώς, οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται είναι η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου και η κυβέρνηση της χώρας μας. Η  οποία περί άλλα τυρβάζει και αρκείται σε αόριστες διαβεβαιώσεις και σε άσκηση επικοινωνιακής πολιτικής.
Το μήνυμα της κοινωνίας, όμως, είναι ‘’πάρτε μέτρα τώρα’’.
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να συμβούν ακόμη σοβαρότερα περιστατικά για να το ακούσει η κυβέρνηση και το αρμόδιο  Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών