Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25, 2010

Βατοπεδίου προεκτάσεις...

Είναι ένα θέμα που το «σήκωσε» ο Κοντομηνάς όταν ήταν ακόμα αφεντικό στον “A”, σε μια εποχή που διώκονταν από την δικαιοσύνη για περίεργες λαθροχειρίες περιουσιών ελλήνων του εξωτερικού. Άλλος που «σήκωσε» το θέμα ήταν ο Αναστασιάδης, σε μια περίοδο που διώκονταν για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ας θυμηθούμε λίγο... την κανιβαλική συμπεριφορά του περίφημου «κομιστή» στην υπόθεση Ζαχόπουλου, όπου ένα προσωπικό θέμα συζυγικής απιστίας κάποιου ασήμαντου κυβερνητικού στελέχους την έκανε σημαία του για μήνες. Ας θυμηθούμε επίσης μια σειρά από άρθρα του “Πρώτου Θέματος” για το πόσο καλό θα κάνει στην Ελλάδα η επανεκλογή ΠΑΣΟΚ.
Άραγε όλα αυτά έγιναν έναντι οποιουδήποτε τιμήματος και τέλος πάντων ποιο ήταν το τίμημα που πλήρωσε ο επωφελούμενος;
Ας θυμηθούμε επίσης κάποιους επαναλαμβανόμενους σαφείς υπαινιγμούς στο «Τρωκτικό» πως στόχος του σκανδάλου του Βατοπαιδίου είναι μόνο οι Ρουσόπουλος-Αγγέλου και όχι το μοναστήρι.
Ας θυμηθούμε ακόμα ποια ήταν η κατάληξη του διαχειριστή του «Τρωκτικού».
Επίσης θα πρέπει να συνυπολογιστεί πως έχει ειπωθεί ότι γνώση του θέματος από πηγές του ίδιου του μοναστηριού είχε ο Γκιόλιας.
Ο Γκιόλιας όμως ήταν πάνω απ’ όλα πιστός και έστω και αν «πούλησε» πληροφορίες σε Αναστασιάδη, Κοντομηνά, κάποια στιγμή μπορεί να αποκάλυπτε το πώς στήθηκε το όλο σκηνικό, διότι ήταν αυτός με τις λιγότερες απολαβές αυτής της ιστορίας.
Λοιπόν ερωτήματα που προβάλουν απ’ όλα αυτά τα γεγονότα είναι τα εξής:
-Το ΠΑΣΟΚ που επωφελήθηκε σε τελική ανάλυση απ’ όλα αυτά τι σχέση έχει με Κοντομηνά, Αναστασιάδη και Γκιόλια;
-Αυτοί που σκότωσαν τον Γκιόλια έχουν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ ή με υπηρεσίες που ποντάρουν στο ΠΑΣΟΚ;
Αν μπορέσουμε να ξεφύγουμε όλοι μας από την τυφλή πίστη και την δογματική αθεΐα που θεωρεί εξ ορισμού ό,τι σχετιζόμενο με την θρησκεία ως «κακό», θα καταλάβουμε πολλά. Αλλά πάνω απ’ όλα θα μπορέσουμε να συνθέσουμε το παζλ γεγονότων που πολλοί κοιμώμενοι τον αριστερίστικο κομματικό ύπνο θεωρούν ασύνδετα, αρκεί να συνυπολογίσει κανείς την κοινή πορεία προσώπων και φορέων που προανέφερα.-
Ελευθέριος Β.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών