Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 02, 2010

Μια απίστευτη αποκάλυψη από την ΑΞΙΑ: Ρόντος ο σκιώδης υπουργός Εξωτερικών του ΓΑΠ, σύμβουλος της κυβέρνησης Καραμανλή και της Ντόρας μέχρι το 2009,

Η αποκάλυψη που κάνει σήμερα η εφημερίδα "ΑΞΙΑ" για το ρόλο του 'εφιάλτη' Άλεξ Ρόντο, είναι ίσως μεγαλύτερη σημασίας από οποιοδήποτε άλλο θέμα που απασχολεί την πολιτική ζωή του τόπου.

Ο Δρούτσας προ ημερών δήλωνε...
άγνοια για τον Ρόντο ενώ απεκάλυπτε και τη δυσφορία του για την ενδεχόμενη εμπλοκή του σε παρασκηνιακές συζητήσεις.

Μάλλον ο κος Δρούτσας έπαιζε ένα παιχνίδι εντυπώσεων εκτός και αν πραγματικά δεν γνώριζε ποιός ο ρόλος του πολυμήχανου Άλεξ στο υπουργείο Εξωτερικών.

Η εφημερίδα και ο συντάκτης της αποκαλύπτουν την ιδιοτήτα του Ρόντου όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στην κυβέρνση Πα.Σο.Κ. όσο και στην προηγούμενη της ΝΔ.

Σύμβουλος εξ απορρήτων του ΓΑΠ το 2004, σύμβουλος και του Καραμανλή και της Ντόρας όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που προσκομίζει ο συντάκτης από τη συμμετοχή του Ρόντου σε ευρωατλαντικό forum που πραγματοποιείται με τη σφραγίδα της Ε.Ε..

Πιο επίσημο δε γίνεται...
συνεχίζεται....


3 σχόλια:

  1. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ:Η περιβαλλοντική καταστροφή του Αστακού απο το Κατάρ

    "Στις 6 Αυγούστου αναρτήθηκε προς διαβούλευση το νομοσχέδιο fast track, το οποίο χαρακτηρίζεται από ανεξήγητη μονομανία για την κατάργηση περιβαλλοντικών κεκτημένων στο όνομα μιας προσχηματικής ανάπτυξης.
    Το τελευταίο σίριαλ του επεισοδίου αφορά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της Ελλάδας με το Qatar για επενδύσεις συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ.
    Η λέξη μυστικοπάθεια αρμόζει στο συγκεκριμένο deal, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι συνεργασίας ούτε το αντικείμενο των επενδύσεων. Ξέρουμε σίγουρα πως ένα μεγάλο μέρος από τα ανωτέρω 5 δισ. ευρώ αντιστοιχούν στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με LPG (υγραέριο) στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο ιστορικό της συγκεκριμένης επένδυσης, μήπως βγάλουμε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα. Στην αρχή η επένδυση εμφανίστηκε ως μονάδα καύσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), συνδυασμένη με δεξαμενές αποθήκευσης φυσικού αερίου και πρότυπες καλλιέργειες φυκιών που θα αποθηκεύουν το διοξείδιο του άνθρακα. Λεγόταν μάλιστα τότε πως η επένδυση θα δημιουργούσε 1.500 νέες θέσεις εργασίας και το παραγόμενο ρεύμα θα εξάγονταν στο σύνολό του στην Ιταλία.
    Με το πέρασμα του καιρού, όμως, διαπιστώθηκε πως η μονάδα θα παράγει ηλεκτρισμό καίγοντας το ιδιαίτερα προβληματικό υγραέριο (LPG), οι θέσεις εργασίας έπεσαν σε σχεδόν 140, ενώ τα φύκια έχουν σταματήσει να ακούγονται.

    * Ο Αχιλλέας Πληθάρας είναι περιβαλλοντολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε τι συμμετείχε;
    Καλά ξέρουμε όλοι τι κάνει αυτός ο ανθέλληνας αμερικανοτσολιάς, αλλά είναι βέβαιο ότι ήταν σύμβουλος του Καραμανλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ...δηλ. ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών