Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 02, 2010

Ανάγκη επενδύσεων

AΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ, με το μονοκιάλι του κάπτεν Κουκ ψάχνουμε στη χώρα για επενδυτές. Αυτό μας έχουν πει, αυτό βλέπουμε, καθώς οι συνθήκες είναι μάλλον δυσοίωνες για επίδοξους «χρηματοδότες». Διότι μόνον με επενδύσεις θα τροφοδοτηθεί η αγορά με χρήμα και θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Γι’ αυτό άλλωστε και...
η κυβέρνηση έχρισε ειδικό υπουργό, γι’ αυτό χρησιμοποιεί και διαφημίζει ζητήματα οικονομικής διπλωματίας, γι’ αυτό και ο υπερτονισμός της «δουλειάς» που έκλεισε με τους Ιορδανούς για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Για επενδύσεις είναι οι επαφές και τα deals με το Κατάρ και τους εμίρηδες, οι οποίοι θέλουν να τοποθετήσουν χρήματα σε ελληνικό έδαφος. Γι’ αυτό και η διυπουργική επιτροπή Ελλάδος-Ισραήλ στην οποία θα προεδρεύει ο κ. Παμπούκης. Για επενδύσεις.

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ εφόσον αφορούν σοβαρές υποθέσεις και όχι περίεργες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν εν συνεχεία διαπληκτισμούς και χοντρούς φακέλους... Επένδυση έκανε και η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή με τους Κινέζους και την Cosco. Και τι δεν άκουσε γι’ αυτή την κίνηση εκείνες τις ημέρες. Το ΠΑΣΟΚ όταν έγινε κυβέρνηση άλλαξε φυσικά τροπάρι, ενθάρρυνε τους Κινέζους και προχώρησε περαιτέρω. Γι’ αυτό και βρίσκεται στην Ελλάδα ο Κινέζος πρωθυπουργός. Για συζητήσεις που αφορούν κατά κύριο λόγο επενδυτικά προγράμματα. Κι ενώ αυτά πρέπει να θεωρούνται δεδομένα, ματαιώνεται ραντεβού που είχε η κυβέρνηση με τον πρόεδρο της Cosco, στην οποία «ακούγεται» ότι το κράτος οφείλει κάποια εκατομμύρια από ΦΠΑ. Η επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης ήταν ότι υπήρξε αλλαγή του προγράμματος. Κάποιος αφελής θα το πίστευε. Εμείς δεν το πιστεύουμε, το σημειώνουμε και το στηλιτεύουμε. Διότι σήμερα αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ζεστό χρήμα και θέσεις εργασίας. Και οι ευκαιρίες απαγορεύεται να πηγαίνουν χαμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών