Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

Άνθρακας ο θησαυρός

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ, για την πλειονότητα δίνει νόημα στη ζωή. Συνήθως, δε, οι νοήμονες και σώφρονες κρατούν μυστικούς τους στόχους αυτούς μέχρι να τοΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ, για την πλειονότητα δίνει νόημα στη ζωή. Συνήθως, δε, οι νοήμονες και σώφρονες κρατούν μυστικούς τους στόχους αυτούς μέχρι να τυς πετύχουν. Και τότε βγαίνουν και βροντοφωνάζουν, πανηγυρίζουν, δηλώνουν ευτυχείς, νιώθουν ικανοποιημένοι για το επίτευγμά τους. Γιατί; Μα διότι αν δεν πετύχουν, ενώ προηγουμένως διαφήμιζαν τη μελλοντική επιτυχία τους, ξέρουν ότι...
θα γίνουν ρεζίλι, περίγελος, ενδεχομένως να πέσουν και θύματα χοντρής πλάκας. Αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτά τα απλά κι ανθρώπινα δεν ισχύουν σε κυβερνήσεις, κάνουν λάθος.
                                           

Η «ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ» διαφημίστηκε όσο λίγες. Πείτε λόγω συγκυρίας, πείτε λόγω προσωπικής ματαιοδοξίας υπουργών, ήταν λες και είχαμε πιάσει το αμερικανικό λόττο. Εδώ που τα λέμε, δεν είχε και καμία άλλη επένδυση να επιδείξει η κυβέρνηση Παπανδρέου. Και δυστυχώς για τον ίδιο που πίστευε ότι όλα πήγαιναν καλά, πού να ξέρει ο άμοιρος τι συμβαίνει ένα-δυο γραφεία πιο μακριά από το δικό τους, μόλις μετά από παρέλευση λίγων μηνών ο θησαυρός αποδεικνύεται άνθρακας.
 
ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Για μια ακόμη φορά δημοσιοποιείται η ασυνεννοησία στις τάξεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ποιος φέρει την ευθύνη λοιπόν; Εγώ το είπα στο σκύλο μου και ο σκύλος στην ουρά του. Φταίει ο Παμπούκης, άμεσος σύμβουλος του Μπιρμπίλη βγάζει εαυτόν απέξω και όλοι μαζί τα ρίχνουν στις ιδιωτικές εταιρίες που τα χάλασαν και ταυτοχρόνως αλληλοκατηγορούνται.
Και εκεί που περίμενε ο Παπανδρέου τα λεφτά, ψάχνεται για ακόμη μία φορά. Κι ελπίζει στη διακρατική, όπως λένεπρωθυπουργού, ενδεχομένως ο Κουβέλης, η, συμφωνία με το Κατάρ για να κάνουν καζίνο το Ελληνικό. Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση βολοδέρνει, οι υπουργοί ψάχνουν ακόμη να διαπιστώσουν πού τελειώνουν οι αρμοδιότητες του ενός κι αρχίζουν του άλλου και ταυτοχρόνως τα φορτώνει ο ένας στον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών