Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 15, 2010

Ξεβρώμισε η Έδεσσα από τον δούλο του Ουράνιου τόξου

Την έξοδο έδειξαν οι συμπολίτες του στον επί 12 χρόνια Δήμαρχο Έδεσσας, τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, τον φίλο της Τζάκρη, και τον προστάτη των "Μακεδόνων" της Έδεσσας, Γιάννη Σόντρα.

Οι γιαλαντζί "Μακεδόνες" υποστηρικτές του κατηγορούσαν τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Γιάννου, ο οποίος κέρδισε με... 53%, ως ακροδεξιό και αντι μακεδόνα επειδή δεν ασπαζόταν τη θέση τους ότι ο Άγρας ήταν συμμορίτης και δολοφόνος.

Κάλεσαν μάλιστα ανοικτά τις μαιμούδες να ψηφίσουν Σόντρα:

« οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στους δύο συνδυασμούς ..
Αυτόν με τον ακροδεξιό-αντιμακεδονικό παράνομο πυρήνα και αυτόν με τον υποχωρητικό χαρακτήρα του σημερινού Δημάρχου….
Οι ακτιβιστές μακεδόνες του Δήμου Έδεσσας κρούουν τον κώδωνα του εκφασιστικού κινδύνου και προειδοποιούν για τις συνέπειες εκ μέρους των ιδεολογικών απογόνων, αυτών οι οποίοι πότιζαν με ρετσινόλαδο τους αθώους παππούδες μας και κατόπιν τους έστελναν εξορία στα ξερονήσια…
Για αυτό καλούν σε συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης σε ένα μέτωπο απώθησης της ακροδεξιάς υπερεθνικιστικής λαίλαπας, η οποία ήδη προετοιμάζει μέτρα προγραφών και διώξεων στη πόλη της Έδεσσας.
Για τους παραπάνω λόγους και με τις προαναφερθείσες ενστάσεις είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιλογή του Γιάννη Σόντρα αποτελεί την καλύτερη από τις δύο προτάσεις για το μέλλον της Έδεσσας»
Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα με απόφαση του Σόντρα, πετάχθηκαν στα σκουπίδια προτομές Μακεδονομάχων, που είχαν απομακρυνθεί από το κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών