Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2010

Μετά τη ΔΥΣΗ ανατέλλει μια καινούρια μέρα

Η νέα αποστασία δεν είναι κρίση της Ν.Δ. Κανένας πολίτης δεν ενδιαφέρθηκε για τη δημιουργία του νέου κόμματος, τις αποσκιρτήσεις και τις «ιδεολογικές ανησυχίες» μιας ομάδας βουλευτών. Οι Έλληνες δεν περιμένουν κάτι από τον νέο κομματικό σχηματισμό.
Περιμένουν λύσεις, ιδιαίτερα στο πρόβλημα της οικονομίας.
Λύσεις τις οποίες επιβάλλεται να προτείνει η Ν.Δ. Να αφουγκραστεί την κοινωνία και να...
δώσει τις δικές της απαντήσεις μέσα από το δικό της ιδεολογικό πρίσμα. Να παλέψει για όσα πιστεύει και να δώσει διέξοδο στην πολιτική δύναμη της παράταξης.
Τώρα δεν υπάρχει πια το βάρος της εσωκομματικής ίντριγκας. Το τοπίο ξεκαθαρίζει. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η ενδοσκόπηση στα του κόμματος και μόνο. Απαιτείται η δυναμική επιστροφή της Ν.Δ στην μάχη των ιδεών και στην κοινωνία.
Στο κεφάλαιο «Ντόρα» γράφονται πλέον οι τελευταίες γραμμές στην ιστορία της Ν.Δ. Όσο και αν το επιθυμεί, η ΔΥΣΗ της Ν.Δ δεν είναι κοντά. Γιατί η παράταξη ανήκει στους ψηφοφόρους της και όχι στα εξ επαγγέλματος στελέχη και τις παρασκηνιακές τους επιδιώξεις. Είναι η Ν.Δ ο φορέας αυτής της παράταξης και είναι αυτή που θα της δώσει πολιτική έκφραση. Όσοι διαφωνούν καλώς ή κακώς φεύγουν πλέον. Και είναι καλύτερα έτσι.
Είναι καλύτερα γιατί δεν θα υπάρχουν πια τιμάρια μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα υπάρχουν πια ισορροπίες.
Τώρα η Ν.Δ καλείται να κάνει το άλμα προς τα μπρος.
Καλείται να δραστηριοποιηθεί. Να μην κοιτούν απλώς τα στελέχη τον πρόεδρο να οργώνει την Ελλάδα και να περιμένουν το αποτέλεσμα για να αποφασίσουν την πορεία τους.
Καλείται να ανανεωθεί. Να μην κλείσει την πόρτα σε νέα στελέχη που επιθυμούν να συνδράμουν για να μην χάσουν τα οφίτσια τους οι παλιοί.
Καλείται να ενώσει. Και να ξεχνάει ό,τι χώριζε τον κόσμο της αλλά να θυμάται τις ιδέες που τον ενώνουν.
Καλείται να ανασυγκροτηθεί. Να ξαναρχίσει το κόμμα να στέλνει το πραγματικό μήνυμά του της Έλληνες και όχι μέσα από τα γυαλιά και τα συμφέροντα του κάθε βουλευτή.
Καλείται η Ν.Δ να ξαναγίνει κόμμα και όχι συμμαχία μεγαλόσχημων στελεχών.
Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Τα βλέμμα μας δεν πρέπει να παραμείνει εντός της Ν.Δ αλλά να κοιτάξουμε έξω από τα κομματικά τείχη. Στην κοινωνία. Εκεί που βρίσκονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Ν.Δ.
Οι Έλληνες πολίτες.
Θ.Γ.Πράντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών