Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2010

Πάλι «ακροδεξιά» φαντάσματα που ήθελαν τάχα να κάψουν τη συναγωγή στην Αθήνα βλέπουν οι καραγκιόζηδες!!

Παρά τις απανωτές μπάτσες και τα ξεφτιλίκια που έχουν φάει, οι εκπρόσωποι της προοδευτικής αριστεράς, συνεχίζουν τη μαύρη προπαγάνδα περί "ακροδεξιών εμπρηστών συναγωγών", όπως έκαναν στην περίπτωση των Χανίων όπου οι ίδιοι παραδέχθηκαν μετά ότι υπεύθυνοι του εμπρησμού ήταν αμερικάνοι και βρετανοί. Θαυμάστε σημερινούς τίτλους:

ΤΑ ΝΕΑ
Στόχος ακροδεξιών η Εβραϊκή Συναγωγή
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4605986

ΤΟ ΒΗΜΑ
Ακροδεξιοί θα έκαιγαν τη συναγωγή Αθηνών


Νεαροί ακροδεξιών απόψεων ετοίμαζαν εμπρηστική επίθεση στην εβραϊκή συναγωγή στο κέντρο της Αθήνας, αλλά τους πρόλαβε η ομάδα ΔΙΑΣ.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=1&artId=323924&dt=25/11/2010
Τι έγινε; Αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ηλίθιους που κυκλοφορούσαν με μπουκάλια, στουπιά και μια νταμιζάνα βενζίνη. Του πήγαν στο τμήμα όπου οι δύο ηλίθιοι με τη μία "παραδέχθηκαν" ότι σκόπευαν να βάλουν φωτιά σε μια από τις δύο εβραϊκές συναγωγές στην Αθήνα.

Παρόλο που η Αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τους νεαρούς με ακροδεξιές οργανώσεις (όπου ακροδεξιές οργανώσεις βάλε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που είναι το άχτι όλων των κομπλεξικών) οι γνωστοί καραγκιόζηδες βλέπουν ακροδεξιούς που ήθελαν να κάψουν τη συναγωγή!!!

Διαβάστε τι γράφει ΤΟ ΒΗΜΑ για το χθεσινό περιστατικό:
«Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά την εξέτασή τους διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άτομα που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο, χωρίς ωστόσο να προκύπτει ότι είναι μέλη συγκεκριμένης οργάνωσης, ενώ δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για κάποιο αδίκημα»
Αφού ρε καραγκιόζηδες δεν ήταν γνωστοί στην Αστυνομία και αφού δεν προκύπτει να είναι μέλη κάποιας οργάνωσης... πως στο διάολο καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι ήταν ακροδεξιοί;

Επειδή το δήλωσαν μόνοι τους οι προβοκάτορες;

Δηλ. αν πάω εγώ με μερικούς φίλους μου και κάψω τη συναγωγή και πω ότι είμαι ΠΑΣΟΚος... θα γράψετε: «ΠΑΣΟΚοι έκαψαν τη συναγωγή»;
Τόσο ρεμάλια είστε ρε αθεόφοβοι;

Μάλιστα το ΒΗΜΑ έχει και το θράσος αφού σε όλο το κείμενο μιλάει για ακροδεξιά φαντάσματα, που βλέπουν μπροστά τους, να συνδέσει το χθεσινό γεγονός (της οφθαλμοφανέστατης προβοκάτσιας) με τον διπλό εμπρησμό της συναγωγής των Χανίων τον περασμένο Ιανουάριο:
«Υπενθυμίζεται ότι εντύπωση είχε προκαλέσει στις αρχές του έτους ο διπλός εμπρησμός στο κτίριο της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά.»
Να υπενθυμίσουμε και εμείς λοιπόν ότι τότε οι ίδιοι, μετά τις συλλήψεις των αλλοδαπών, αναγκάστηκαν να κάνουν γαργάρα και να γράψουν:
«δεν έχει προκύψει συμμετοχή των κατηγορουμένων σε ακροδεξιές οργανώσεις.»
Καλά με τα ΝΕΑ δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε ιδιαίτερα... εκεί η μαλακ@@ του Παπαχρήστου πάει σύννεφο:
«Η υπόθεση προκαλεί µεγάλη ανησυχία στις αστυνοµικές Αρχές, καθώς φανερώνει κινητικότητα και αναβάθµιση των δράσεων οµάδων του ακροδεξιού χώρου. Σχηµατίζονται δηλαδή σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις πυρήνες οργανωµένης δράσης που σχεδιάζουν και πραγµατοποιούν χτυπήµατα σε στόχους
Ποια «χτυπήματα πραγματοποιούν ακροδεξιές ομάδες» ρε καραγκιόζηδες; Μπορείτε να μας πείτε ένα; Μόνο ένα!

Ρεμάλια κρύβετε από τον κόσμο ότι οι μολότοφ και οι εμπρησμοί είναι ειδικότητα των αριστερών προβοκατόρων...

ΥΓ. Η ξεφτίλα των καραγκιόζηδων γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από το ότι η Ελευθεροτυπία παρουσιάζει το γεγονός στις πραγματικές του διαστάσεις και δεν κάνει λόγο πουθενά για «ακροδεξιούς»:
ΕΛΑΣ: Ήθελαν να κάψουν τη συναγωγή της Αθήνας
Τον εμπρησμό της εβραϊκής συναγωγής στην Αθήνα φέρεται να σχεδίαζαν δύο νεαροί, 25 και 26 ετών που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης, στο Περιστέρι. Η αστυνομία τους κατατάσσει στον ακροδεξιό χώρο.


Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από περίπολο της ομάδας ΔΙΑΣ, επειδή επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, ιδιοκτησίας του ενός, χωρίς πινακίδες και μετέφεραν υλικά με τα οποία θα μπορούσαν να κατασκευαστούν τρεις βόμβες μολότοφ: Ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό, τρία άδεια μπουκάλια μπύρας και στουπιά. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν μια σιδηρογροθιά, και ένα μπιτόνι χωρητικότητας 20 λίτρων με βενζίνη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεαροί δήλωσαν "αγανακτισμένοι πολίτες" και ομολόγησαν ότι ήθελαν να πυρπολήσουν τη συναγωγή.
Στην Αθήνα λειτουργούν δύο συναγωγές, στην περιοχή του Θησείου
Από το πάντα σε εγρήγορση ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

2 σχόλια:

  1. akrodexioi h pasokoi h nefelim h elohim... kala kanane ta paidia kai thelan na thn kapsoune.. apla otan teleiosoune me synagoges ktl as koitaxoume na kapsoume kai to mpourdelo th voulh opos k ta spitia ton politikon..kata protimisei me tis oikogeneies tous mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego proteinw ektos apo tous na tous kaspoune na tous ekpioisoun kai tis periousies tou 'periousiou' laou kai meta na tous valoun na psaloun ton ethiniko mas umno..
    gamw to spiti sas kwloevraioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών